Type Here to Get Search Results !

Παγκόσμιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ! Οι Ρώσοι «καρφώνουν» ΤΖ. ΣΟΡΟΣ και Χ. Μπάιντεν: «Χρηματοδοτούσαν ΒΙΟ-ΟΠΛΑ στην Ουκρανία»


 Κρότος από τις αποκαλύψεις...

Και ενώ όλα τα δυτικά ΜΜΕ ασχολούνται με το πόσο…δήθεν οι Ρώσοι “υποχωρούν” σε όλα τα μέτωπα στην Ουκρανία, την παρακάτω είδηση δεν πρόκειται να τη παίξουν.

Οι ρωσικές αρχές έχουν «επικηρύξει» τόσο τον «μέγα φιλάνθρωπο» Τζορτζ Σόρος όσο και τον γιο του Μπάιντεν, με φόντο ύπουλες ενέργειές τους στην απόλυτα ελεγχόμενη Ουκρανία οι οποίες θα μπορούσαν να απειλήσουν την Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ισχυρίστηκε ότι ένα επενδυτικό ταμείο που ίδρυσε ο Χάντερ Μπάιντεν (Rosemont Seneca Partners) και τα (γνωστά και στην Ελλάδα) Open Society Foundations του Τζορτζ Σόρος συμμετείχαν άμεσα στη χρηματοδότηση ερευνητικών εγκαταστάσεων στην Ουκρανία, για τις οποίες η Μόσχα ισχυρίζεται ότι ανέπτυξαν ΒΙΟΟΠΛΑ.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο Igor Kirillov, Αρχηγός των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ε.Δ. της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα και σε πειράματα που γίνονταν με τη συμμετοχή Ουκρανών στρατιωτών:

«Τα στοιχεία μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε τον βαθμό αλληλεπίδρασης μεταξύ των κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των ουκρανικών βιολογικών αντικειμένων. Εφιστάται η προσοχή στη συμμετοχή στη χρηματοδότηση αυτών των δραστηριοτήτων δομών κοντά στη σημερινή ηγεσία των ΗΠΑ, ιδίως του επενδυτικού ταμείου Rosemont Seneca, του οποίου ηγείται ο Χάντερ Μπάιντεν. Το Ταμείο διαθέτει σημαντικούς οικονομικούς πόρους ύψους τουλάχιστον 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Εκτός από το στρατιωτικό τμήμα, στην εφαρμογή του προγράμματος συμμετέχουν άμεσα η Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ, το Ίδρυμα Τζορτζ Σόρος, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Περίπου 20 Ουκρανοί στρατιώτες πέθαναν μόνο κατά τη διάρκεια των πειραμάτων στο εργαστήριο του Χάρκοβο και άλλοι 200 ​​νοσηλεύτηκαν. Τα έγγραφα που ελήφθησαν επιβεβαιώνουν μια προσπάθεια δοκιμής φαρμάκων που δεν είχαν δοκιμαστεί ποτέ στο παρελθόν. Μιλάμε για φαρμακευτικά προϊόντα «Deep Drug», τα οποία δεν έχουν περάσει τη διαδικασία αδειοδότησης στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ο ιδιαίτερος κυνισμός των Αμερικανών χορηγών έγκειται στο γεγονός ότι ο προγραμματιστής – η εταιρεία “Scymount” – προσφέρθηκε να αγοράσει το συγκεκριμένο σύστημα σε εμπορική βάση, παρά το γεγονός ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας προσλήφθηκαν ως εθελοντές».

Το ΥΠΑΜ τόνισε επίσης ότι αρκετοί γνωστοί στρατιωτικοί εργολάβοι των ΗΠΑ, όπως η Metabiota, καθώς και οι Black και Veatch, εμπλέκονται επίσης σε μεγάλο βαθμό στην βρώμικη επιχείρηση.

Τόσο η Ουάσιγκτον όσο και το Κίεβο έχουν αρνηθεί τη βιολογική έρευνα για στρατιωτικούς σκοπούς, ενώ τα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να κυνηγήσουν όσους αναφέρουν ακόμη και τα εργαστήρια από τότε που ο Υφυπουργός των ΗΠΑ παραδέχτηκε την ύπαρξή τους.

Θυμίζουμε εξάλλου και τις καταγγελίες που είχε μεταδώσει και το el.gr σχετικά με τις απειλές που δέχονται Αμερικανοί δημοσιογράφοι (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

(ΦΩΤΟ:pixabay,screenshot)

el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad