Type Here to Get Search Results !

“Βόμβα” από τον Αντιστράτηγο Ι. Μπαλτζώη για Πρέσπες του Αιγαίου: “Θα γίνουν αυτά που είχε πει η κ.Μπενάκη σε Παπούλια” (Βίντεο)


 Ποιοι και γιατί μας πιέζουν για λύση πακέτο με τους Τούρκους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο ; Η διαχρονική ατολμία των ελληνικών κυβερνήσεων στην επέκταση στα 12 μίλια

Πυρ και μανία ήταν ο Αντιστράτηγος Ι. Μπαλτζώης, ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν, πρώην υπασπιστής του Κ. Στεφανόπουλου και στρατιωτικός ακόλουθος της Ελλάδος στην πρεσβεία μας στο Ισραήλ, μιλώντας σχετικά με κυοφορούμενο σχέδιο διαπραγμάτευσης της Ελλάδος με την Τουρκία, με αφορμή τις δηλώσεις Τσαβούσογλου.


 
Ο Αντιστράτηγος ε.α. τόνισε στην εκπομπή ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ALERT TV του δημοσιογράφου Ανδρέα

Καψαμπέλη, ότι “κάποιοι ( μέσα και απ’ έξω) πιέζουν αφόρητα να συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης και των τρελών απαιτήσεων των Τούρκων στο Αιγαίο.

Οι ίδιοι κύκλοι επιχειρούν να συμφωνηθούν τα πάντα σε μια συμφωνία πακέτο, παρόμοια με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Οι Τούρκοι μιλούν για περιορισμό του ελληνικού εναέριου χώρου, ενώ κάθε χρόνο οι Γείτονες βάζουν και ένα θέμα στο καλάθι των διεκδικήσεων με την Τουρκία”.

Ο ίδιος βλέπει μια σύμπνοια σε μια συνολική λύση πακέτο Ελλάδος Τουρκίας, τόσο από την νυν κυβέρνηση (ΝΔ), όσο και από την αξιωματική αντιπολίτευση ( ΣΥΡΙΖΑ) και άλλες πολιτικές δυνάμεις.



 

Μάλιστα ο απόστρατος Αντιστράτηγος μίλησε και για επαλήθευση των απίστευτων λεγομένων της κ. Άννας Ψαρούδας Μπενάκη προς τον τότε πρόεδρο της Ελλάδος ( μόλις είχε αναλάβει), σχετικά με τον “ περιορισμό των ελληνικών συνόρων”……για την ευημερία του ελληνικού λαού και της ΕΕ.

Ο κ. Μπαλτζώης τόνισε επίσης ότι “σε σύνολο 149 παράκτιων χωρών που έχουν επεκτείνει τα θαλάσσια σύνορα τους σε 12 μίλια, μόνο η Ελλάδα αρνήθηκε να το πράξει, ακόμα και νότια της Κρήτης, χάνοντας την ευκαιρία να διαλυθεί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο”.

Η επίσημη ελληνική κυβέρνηση μέσω ανακοίνωσης δήλωσε ότι το μόνο θέμα που θα συζητηθεί με την Τουρκία είναι η υφαλοκρηπίδα και η ΑΟΖ, τίποτε άλλο, για να είμαστε δίκαιοι.

Υπάρχει όμως η αίσθηση στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι οι σύμμαχοι και ειδικά οι ΗΠΑ, μας “ σπρώχνουν” για λύση Πακέτο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Οι ενεργειακοί κολοσσοί που εμπλέκονται στην περιοχή θέλουν  πάση θυσία ειρήνη και ηρεμία για να κάνουν την δουλειά τους.

Μερικοί αμυντικοί αναλυτές εκτιμούν ότι αν δεν δεχθούμε αυτούς τους εκβιασμούς από την Άγκυρα, ( και κερδίσει ο άχαστος Ερτνογάν) τότε θα δούμε σύντομα σενάρια στο Αιγαίο που ίσως δεν θα πιστεύαμε ποτέ.

Από “ τουρκική επίθεση κορεσμού ταυτόχρονα, με drones, αεραποβάσεις, κανονικές αποβάσεις, δολιοφθορές από τουρκικές ειδικές Δυνάμεις υποβοηθούμενες  από ειδικές ομάδες καμουφλαρισμένων πρακτόρων σε “μετανάστες”.

Αυτά τα σχέδια τα επεξεργάζονται ήδη στην Τουρκία, παρ’όλη την προεκλογική περίοδο, τόσο οι Ισλαμιστές όσο και οι Κεμαλιστές για να μην ξεχνιόμαστε. Οι Τούρκοι όχι μόνο δεν αλλάζουν πολιτική στο Αιγαίο αμφισβητώντας ελληνικά νησιά, αλλά όπως έχουμε επαναλάβει θα φτάσουν και πιθανό στημένο πολεμικό επεισόδιο για να φέρουν  Ελλάδα και ΗΠΑ προ τετελεσμένων γεγονότων.

pentapostagma.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad