Type Here to Get Search Results !

GEWKWN : Σας παρακαλώ πολύ μην αγνοήσετε τα σημεία των καιρών


 GEWKWN 

Η Νέα Τάξη θέλει έναν παγκόσμιο πόλεμο τόσο πολύ, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν τους βγαίνει προς το παρόν στην Ουκρανία,  γι’αυτό ετοιμάζονται για την επόμενη φάση, η οποία είναι η Μέση Ανατολή η Ανατολική Μεσόγειος, Κίνα – Ταιβάν και η τουρκική επίθεση στην Ελλάδα, με την ελπίδα να εξελιχτεί σε παγκόσμιο πόλεμο………. Και αυτό θα γίνει τελικά,  και πολύ σύντομα… 

Εάν δεν σας απασχολεί αυτό που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες, είναι διοτι δεν δίνετε προσοχή. Η ακραία βία έχει φέρει την Μέση Ανατολή στο χείλος του πολέμου, η Κίνα έχει γίνει πολύ επιθετική με την Ταϊβάν και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μόλις δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν πλέον φτάσει σε μια «καυτή φάση» της σύγκρουσης στην Ουκρανία. 

 Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου κυριολεκτικά τρεις διαφορετικοί μεγάλοι πόλεμοι θα μπορούσαν να ξεσπάσουν ανά πάσα στιγμή και οι τρεις ταυτόχρονα. 

φαίνεται ότι το Ιράν είναι έτοιμο να κλιμακώσει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Κάποια στιγμή κάποιος πρόκειται να ωθήσει τα πράγματα πολύ μακριά και ένας μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή. 

Σύμφωνα με την Jerusalem Post , ο IDF και η ισραηλινή αστυνομία έχουν ήδη καλέσει εφέδρους…αν ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, αναπόφευκτα θα εμπλακούν οι ΗΠΑ. 

Το VOA ( Voice of America) Φωνή της Αμερικής αναφέρει ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ανέπτυξε ένα υποβρύχιο με κατευθυνόμενους πυραύλους ικανό να μεταφέρει έως και 154 πυραύλους Tomahawk. 

Στο μεταξυ η Άγκυρα είναι ενοχλημένη  για τον ελλιμενισμό του επιθετικού υποβρυχίου των ΗΠΑ, USS San Juan σε λιμάνι ( ΛΕΜΕΣΟΣ) της Κύπρου …… «Μαύρο» στην εκπομπή τηλεοπτικών καναλιών στην Λεμεσό – Πιθανές παρεμβολές από υποβρύχιο, οι παρεμβολές εντάθηκαν με αποτέλεσμα τη μόνιμη διακοπή σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην περιοχή της Λεμεσού!!! 

8 Μαΐ 2021 ο Γέροντας είπε : Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί, μεγάλο , με το Ιράν……. Και τότε….. 

14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Στην Ανατολική Μεσόγειο, στην θάλασσα, θα γίνουν φονικές ναυμαχίες   

13 Μαρ 2021 ο Γέροντας είπε: ‘’ θα έχουμε τριπλό κτύπημα,  α) Ουκρανία, β) Ιράν, γ) Συρία –κούρδοι – Τουρκία   

Το VOA αναφέρει ότι ο 5ος στόλος περιπολεί το κρίσιμο στενό του Ορμούζ, το στενό στόμιο του Περσικού Κόλπου και περιλαμβάνει το στενό Bab el-Mandeb στα ανοιχτά της Υεμένης και την Ερυθρά Θάλασσα που εκτείνεται μέχρι τη Διώρυγα του Σουέζ, την αιγυπτιακή πλωτή οδό που συνδέει τη Μέση Ανατολή με τη Μεσόγειο Θάλασσα. Μεταφέρει  πυραύλους κρουζ Tomahawk που  μπορούν να πλήξουν στόχους έως και 2.500 χιλιόμετρα μακριά.  

Η Κίνα δήλωσε την Κυριακή ότι προσομοιώνει επιθέσεις ακριβείας σε βασικούς στόχους στην Ταϊβάν ανέφερε το CCTV, κυριολεκτικά εξασκούνται για εισβολή στην Ταϊβάν, και την στιγμή που η Κίνα εισβάλλει στην Ταϊβάν, οι ΗΠΑ και η Κίνα θα βρίσκονται σε πόλεμο. Ενας τέτοιος πόλεμος θα ήταν εφιάλτης για ολόκληρο τον πλανήτη. Η Ταϊβάν εντόπισε 71 κινεζικά αεροσκάφη και εννέα πλοία του πολεμικού ναυτικού γύρω από το νησί μέχρι τις 6 το πρωί τοπική ώρα την Κυριακή. 

Κάποια στιγμή οι Ουκρανοί θα απελπιστούν και οι απελπισμένοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κτυπήματα απελπισίας τα οποία θα εξαγριώσουν την Ρωσία και δεν θα υπάρχει πλέον επιστροφή……  αλλά ολοταχώς προς παγκόσμια καταστροφή. 

Το Κίεβο ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταλάβει την Κριμαία η οποία επανεντάχθηκε στη Ρωσική Ομοσπονδία με το δημοψήφισμα του 2014 και της οποίας ο πληθυσμός είναι κυρίως Ρώσοι. Η κλιμάκωση από την πλευρά του ΝΑΤΟ προχωρά σε άλλο στάδιο με την είσοδο της Φινλανδίας ως το 31ο μέλος, ακολουθούμενη σύντομα από τη Σουηδία. Σε λίγο περισσότερο από τριάντα χρόνια, το ΝΑΤΟ διπλασίασε τα μέλη του, επεκτείνοντας από 16 σε 32 χώρες όλο και πιο ανατολικά κοντά στη Ρωσία. Τα τακτικά πυρηνικά όπλα που βρίσκονται στη Φινλανδία μπορούν να φτάσουν σε στρατηγικούς στόχους εντός του ρωσικού εδάφους μέσα σε λίγα λεπτά. Η Ρωσία, κατά συνέπεια, ενισχύει τη στρατιωτική της ανάπτυξη στο βορειοδυτικό τμήμα της επικράτειάς της, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών όπλων. 

Η Πολωνία δεν κρύβει πλέον τα επεκτατικά της σχέδια. Σε πρόσφατη συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό του, ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda ανακοίνωσε την  επιθυμία σύντομα και οι δύο χώρες να μην έχουν πλέον φυσικά σύνορα. Το μήνυμα απηχεί ένα πιθανό σχέδιο συνομοσπονδίας στην Ανατολική Ευρώπη, το οποίο σύμφωνα με τους πιο φιλοδυτικούς αισιόδοξους αναλυτές θα είναι επιτυχές μετά την ένταξη του Κιέβου στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.  

Ο Medvedev προειδοποιεί: Εάν η Ευρώπη στείλει «ειρηνευτικό» σώμα στην Ουκρανία, να είναι έτοιμη για μία μεγάλη σειρά από φέρετρα   

ΣΧΟΛΙΟ: ΓΕΡΟΝΤΑΣ Οκτώβριος / 2022 ‘’ Αν το ΝΑΤΟ μπει στην Ουκρανία, όταν τους καλέσει ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ, δεν θα έχει σημασία αν θα την ονομάσουν ‘’ Ειρηνευτική Δύναμη’’ διότι η κίνηση αυτή του ΝΑΤΟ για τους ρώσους θα είναι αιτία πολέμου, αν συμβεί αυτό τότε θα δείτε μια Ρωσία πολύ διαφορετική, θα μετατραπεί σε μια εξαγριωμένη αρκούδα που δεν θα λυπάται κανένα, θα είναι σαν λαβα ηφαιστείου που θα εξαφανίζει τα πάντα στο πέρασμα της. Η Ρωσία εξαγριωμένη θα κινηθεί προς τον Νότο’’ 

Σας παρακαλώ πολύ μην αγνοήσετε  τα σημεία των καιρών, προετοιμαστείτε έστω και αν δεν πιστέψατε αυτά που έγραψα, να κάνετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό και μετά αφήστε την προστασία της οικογένειας σας στα χέρια του ΧΡΙΣΤΟΥ, χωρίς την βοήθεια Του δεν θα επιβιώσουμε ούτε μια μέρα, το κακό θα κτυπήσει με όλες του τις δυνάμεις, εμείς οι άνθρωποι το μόνο όπλο που έχουμε είναι η ΠΙΣΤΗ μας στην Αγία Τριάδα στον Χριστό μας στην Παναγία μας, στους Αρχαγγέλους και στους Αγίους………. ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 

triklopodia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad