Breaking News

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φυλλάδια και αφίσες του Ισλαμικού Κράτους στο κέντρο του Λονδίνου, σύντομα και δίπλα μας..


Δεν πέρασαν ούτε λίγες ώρες από την ανάρτηση μας "Ισλάμ: Ο ακήρυχτος θρησκευτικός πόλεμος και το κρεσέντο στρουθοκαμηλισμού της Δύσης." και ένα ακραίο περιστατικό που συνέβη μέρα μεσημέρι στο κεντρικό Λονδίνο ήρθε να αποδείξει τα λεγόμενα μας. Οι φανατικοί ισλαμιστές δεν έχουν σκοπό να μείνουν στο Ιράκ τη Συρία και γενικότερα τη Μέση Ανατολή. Αφού την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησαν παρέλαση στο Ανατολικό Λονδίνο τη Δευτέρα που μας πέρασε μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για τα έργα του Ισλαμικού Κράτους. Στα φυλλάδια με απλά λόγια ζητάνε την τυφλή υπακοή των πιστών στο Χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους. Αν δεν αντιδράσουμε κάπως τώρα στα επόμενα επεισόδια δεν θα δούμε φυλλάδια, αλλά αποκεφαλισμούς...διαβάστε τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το περιστατικό..

Οι υποστηρικτές της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους (πρώην ISIS), μοίρασαν φυλλάδια στο κέντρο του Λονδίνου που καλούν τους μουσουλμάνους να δείξουν θρησκευτική πίστη στο σκοπό τους. Το φυλλάδιο που κυκλοφόρησε από τους φονταμενταλιστές τη Δευτέρα προτρέπει τους απανταχού Μουσουλμάνους να "διαδώσουν το Khalifah (χαλιφάτο) σε όλο τον κόσμο", δημιουργώντας ένα νέο ισλαμικό κράτος που θα κυβερνιέται από έναν ιμάμη σύμφωνα με το νόμο της Σαρία.


Η Asma Al-Kufaishi, μια νεαρή βρετανο-ιρακινή φοιτήτρια ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από το περιστατικό, που συνέβη κοντά πολυσύχναστη εμπορική περιοχή Oxford Circus του Λονδίνου. Οι εικόνες δείχνουν τους υποστηρικτές του ΙΚ μέσα στο κέντρο του Λονδίνου να κολλάνε αφίσες υπέρ του ισλαμικού κράτους με μαύρες σημαίες. Η Al-Kufaishi ισχυρίζεται πως η κίνηση των ανδρών του ISIS να μοιράσουν τα φυλλάδια και τις αφίσες στην Oxford Street τη Δευτέρα ήταν "φυλετικά καταχρηστική". "Δεν ξέρουν το πραγματικό Ισλάμ», είπε.

Τα φυλλάδια που μοιράστηκαν από τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους υποστηρίζουν ότι είναι η ευθύνη των ισλαμιστών σε όλο τον κόσμο να δείξουν κατανυκτική υποταγή στον "Khaleef" - την κεφαλή του νέου ισλαμικού κράτους.

Ο διευθυντής του Ιδρύματος Quilliam, ενός αντιτρομοκρατικού think tank στο Λονδίνο, πιστεύει ότι οι άνδρες που μοίρασαν τα φυλλάδια πιθανώς συνδέονται με την φονταμενταλιστική σέχτα της al-Muhajiroun, που έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ghaffar Hussain, η έρευνα του οποίου στο Quilliam αναλύει τις εξτρεμιστικές τάσεις στις δυτικές κοινωνίες, εξέφρασε την ανησυχία του για την υπέρ του Ισλαμικού Κράτους διαδήλωση της Δευτέρας στο Λονδίνο.


"Αυτή είναι μια πολύ ανησυχητική εξέλιξη, αλλά αυτό δεν είναι έκπληξη, αφού γνωρίζουμε ότι ήδη, περίπου 500 Βρετανοί υπήκοοι έχουν εγγραφεί στο ISIS ήδη", είπε. "Πρέπει να δείξουμε μηδενική ανοχή απέναντι στο ISIS και τους υποστηρικτές του που προσηλυτίζουν πιστούς στο Ηνωμένο Βασίλειο." Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε την Τετάρτη πως η αστυνομία γνώριζε για το περιστατικό αλλά προτίμησε να μην κάνει συλλήψεις στην παρούσα στιγμή..

"Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει λάβει γνώση, μέσω των κοινωνικών δικτύων, για το μοίρασμα των φυλλαδίων της ISIS στην περιοχή της Oxford Street. Εκτιμούμε το περιεχόμενο των φυλλαδίων για να διαπιστωθεί εάν έχουν τυχόν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα".

Οι πρώτες μαύρες σημαίες του ισλαμικού κράτους εμφανίστηκαν πρώτη φορά δημοσίως στην Ευρώπη σε διαδηλώσεις στη Χάγη. Η ολλανδική κυβέρνηση τότε κήρυξε τις δημόσιες επιδείξεις της προκλητικής σημαίας του Ισλαμικού Κράτους παράνομη. Αυτή η πρόσφατη υπέρ του Ισλαμικού Κράτους διαδήλωση έπεται της παρέλασης υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους στις αρχές της περασμένης εβδομάδας στο ανατολικό Λονδίνο, όπου σημαία της τζιχάντ είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του κτήματος Wills Crooks στην High Street.Άμυνα Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια