Type Here to Get Search Results !

Πύρινος Λόγιος : Ποιός φοβάται τον Ελληνικό Στρατό; Το «Ψευτορωμαίϊκο» ή ο…Ερτογάν; Ή μήπως και οι δυό μαζί;Από τη μία, έχουμε πλέον και τις απτές (δεν είμαστε πλέον «ψεκασμένοι συνομωσιολόγοι») αποδείξεις (όπως τις κατέγραψε ο Χρήστος ο Μάντζιαρης στο χτεσινό του κείμενο «Με την Πεντάλφα στο χέρι η Κεραμέως») ότι μας κυβέρνάει «κυβέρνηση Σατανιστών» κι από την άλλη…οι «πατριωτικές» εξάρσεις πολλών κυβερνητικών στελεχών, συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού. Από τη μία δηλαδή έχουμε τον «εθνομηδενισμό» ως επικεφαλής της «Ψευτορωμαίϊκης» Ελλάδας κι από την άλλη…επεκτείνουμε τα μίλια από τα 6 στα…12!
Είναι επίσης γνωστότατο (πραγματικά δεν έχουν ιερό και όσιο οι παροικούντες των σαλονιών των αρχοντικών της Sagrada Familia Mitsotakis) ότι σχεδόν όλη η «ιστορική» οικογένεια ανήκει κάτ’ ονύχων και οφθαλμών, στο Open Society του…αρχισατανιστή Σόρος, έχοντας μάλιστα ως επικεφαλή του παραρτήματος Ελλάδος την κυρία Λυμπεράκη, πρώτη εξαδέλφη του πρωθυπουργού. Κι όμως, αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, λογικά, δεν έπρεπε να συμβαίνουν, με βάση το σύνολο των αποδείξεων που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας. Τι συμβαίνει λοιπόν; Τα …Ύστερα του Κόσμου ή απλά υπάρχει …λάκκος μέσ’ τη φάβα;
Κατ’ αρχάς, να πούμε δυό πράγματα για τον Ελληνικό Στρατό τα οποία ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει. Ή μάλλον, τα γνωρίζει πλημμελώς.
Ο Στρατός, μετά την πτώση της δικτατορίας, είχε περιοριστεί κατά πολύ από το πολιτικό προσωπικό της χώρας που ανέλαβε την διακυβέρνηση του τόπου, εκείνες τις ζοφερές για το Έθνος ημέρες. Ο Καραμανλής, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, ακροβατούσε σε ένα τεντωμένο σχοινί, έχοντας απέναντί του τους στρατιωτικούς οι οποίοι επρόσκειντο αμετανόητοι στο ήδη ισοπεδωμένο από την δικτατορική πτώση καθεστώς, με αποτέλεσμα αυτοί οι …λίγοι, να συμπαρασύρουν και τους άλλους πολλούς. Επίσης, οι αριστεριστές κυρίως του ΚΚΕ, με το που έβλεπαν στρατιωτικό πηλίκιο, έβγαζαν αφρούς και…ύβρεις από το στόμα τους και από την άλλη, ένας χυδαίος «κουλτουρέ» νεομοντερνισμός, να φτύνει πάνω στα τιμημένα «χακί» των Ελλήνων φαντάρων.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, με το που ανέλαβε την εξουσία μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 1981, το πρώτο του μέλημα ήταν πώς να…ποδηγετήσει τον Στρατό, αναλαμβάνοντας μάλιστα ο ίδιος το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με υφυπουργό άργοτερα τον ευνοούμενο του στρατηγό Δροσογιάννη, μόνο και μόνο επειδή ό εφιάλτης ενός νέου πραξικοπήματος, δεν έλεγε να φύγει από το…φουρτουνιασμένο του μυαλό. Και φυσικά, το παράδειγμά του, ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι κυβερνώντες τη χώρα, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτε περισσότερο παρά να μειώνουν συνεχώς το ανάστημα του Στρατού, παραγκωνίζοντας όλους όσους είχαν μεγάλες ικανότητες.
Ο Ελληνικός Στρατός, είναι το πιο χυδαία συκοφαντημένο τμήμα του συνόλου του Ελληνικού Λαού. Κι αυτό επειδή εργαλειοποιήθηκε κατά το παρελθόν, από …εξ’ ίσου χυδαίους ηγέτες και ηγετίσκους του «Ψευτορωμαίϊκου», ως προς τον σκοπό τους στο να επιβάλλουν στο «πόπολο» την παρουσία τους, η οποία ασφαλώς συνοδεύονταν με ξένα προς το Έθνος συμφέροντα. Η φράση «Εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζει ο Στρατός», βρίσκονταν σχεδόν σε όλα τα στόματα των νεοσυλλέκτων, κυρίως μετά την μεταπολίτευση, οι οποίοι πήγαιναν με τα χίλια ζόρια να υπηρετήσουν την πατρίδα τους ως στρατιώτες και υποψήφιοι αξιωματικοί. Τι κι αν αυτός ο ίδιος στρατός μας έσωζε από επιβουλές ξένων επιδρομέων, τι κι αν αυτός ο στρατός έχυνε το αίμα του και ακρωτηριαζόταν για να ζεί το Γένος μας ελεύθερο. Οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τα δήθεν «αριστερίστικα» κοινωνικοπολιτικά μανιφέστα κυρίως του ΚΚΕ και των παραφυάδων του, κατέτρωγαν σαν τερμίτες το εθνικό φρόνημα του λαού μας, με αποτέλεσμα η στρατιωτική θητεία να καταντήσει κάτι σαν… «ξεπούλημα πολύτιμου χρόνου»(!) από τη ζωή των νέων πολιτών και κυρίως των σπουδαγμένων, με άμεση κατάληξη την δραματική μείωση της θητείας στους…9 μήνες! Ούτε δηλαδή έστω για την ολοκλήρωση μιας «αξιοπρεπούς» εκπαίδευσης νέων μαχητών δεν ήταν ικανός ο χρόνος αυτός.
.Απλά ό,τι γινόταν, ήταν για να…ικανοποιήσει η διεφθαρμένη πολιτική ελίτ το ψηφοφορικό πότάμι της. Τίποτε λιγότερο ή περισσότερο. Επικρατούσε, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 2000, ένα δόγμα που συμπυκνώνονταν στη φράση«Μια χρονική αγγαρεία είναι που θα…περάσει!». Φρόνημα μηδέν!…
Παρ’ όλα αυτά, οι «εθνομηδενιστές» των τελευταίων 50 ετών που κυβέρνησαν την Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένων και των προδοτών δικτατόρων) δεν κατάφεραν, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες, να εξαλείψουν από το DNA των αιώνιων Ελλήνων το ευαγές κύτταρο του μαχητή! Πάντα ο Σπαρτιάτης πολεμιστής, ο Θηβαίος, ο Μακεδόνας, ήταν μέσα στα κορμιά των νέων Ελλήνων. Αρκεί να …ενεργοποιούνταν κατάλληλα, μέσα από μια μαεστρική εκπαίδευση, που έβγαινε κυρίως από εξέχοντες μονίμους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων. Και ο Στρατός μας ευτυχώς, είχε πολλούς τέτοιους διαχρονικά, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους τοποθετήσεις.
Οι επαγγελματίες πολιτικοί που έβγαιναν από το Κολλέγιο των Αθηνών, το Πάντειο ή την Νομική σχολή, έτρεμαν το στράτευμα και προσπαθούσαν να το καπελώσουν. Είτε προάγοντας στις λεγόμενες «κρίσεις» ανώτατους αξιωματικούς των δικών τους συμφερόντων και ιδεολογιών ανεξαρτήτως ικανοτήτων είτε απολύοντας από τις τάξεις του Στρατού ικανότατους Αξιωματικούς με οράματα και ιδέες… «επικίνδυνες» γι’ αυτούς και τους σκοπούς τους, με… «τιμητικό πρόσχημα». Αλλά παρ’ όλα αυτά, σαν από θαύμα θα έλεγα, ο Στρατός μας ήταν πάντα καί ετοιμοπόλεμος καί ικανότατος.
Αν κάποιοι ευθύνονται που φτάσαμε σήμερα μισό βήμα πρίν τον πόλεμο, αυτοί είναι οι εθνομηδενιστές πολιτικοί που κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και μισό αιώνα. Επειδή πίστευαν πως είχαν…φθείρει τόσο πολύ τον στρατό μας με τις άφρονες πολιτικές τους επιλογές κι επειδή έτρεμαν εξ’ ίσου το τι θα μπορούσε να συμβεί «εαν και εφ’ όσον», από τη μία υπέγραφαν ντροπιαστικές συνθήκες εις βάρος της Ελλάδας και της βαριάς της κληρονομιάς κι από την άλλη, έριχναν τις…ευθύνες στο ίδιο το στράτευμα (περίπτωση ναυάρχου Λυμπέρη στα Ίμια) για κάθε…αποτυχία, προετοιμάζοντας παράλληλα καταλλήλως και τους νέους μας μεταδίδοντας τη φοβία τη δική τους σε αυτούς και καλλιεργώντας την με ωχαδερφισμό, αδιαφορία, δειλία και ισοπεδωτισμό εθνικού φρονήματος. 
Το «Ψευτορωμαίϊκο» ουδέποτε διενοήθη πως θα ερχόταν η …ώρα που θα πλήρωνε τον βαρύ λογαριασμό που θα προέκυπτε από τις ανομίες του. Όπως δεν είχε διανοηθεί το ίδιο, ότι θα ερχόταν ο ίδιος λογαριασμός και για τις άφρονες σπατάλες του πριν από δέκα χρόνια. Κι όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του, έριξε στη φτώχεια έναν ολόκληρο λαό. Ποτέ δεν είχε διανοηθεί ότι θα ερχόταν η ώρα που ο Τούρκος θα ζητούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών 100 και πλέον ετών και θα το ζητούσε μετ’ επιτάσεως. Πίστευε πως οι ξένοι πάτρωνές του (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ) είτε θα το προφύλασσαν από την κακοτοπιά, είτε θα λειτουργούσαν ως ασπίδα προστασίας. Κι αν αυτά δεν συνέβαιναν, τότε θα προχωρούσε σε ταπεινωτική συνθήκη, επακουμβώντας επάνω στο ήδη αφαιμαγμένο από εθνικοφροσύνη νεοελληνικό πόπολο προτάσσοντας του το γνωστό «ε, και τι κάνουμε, να πάμε σε πόλεμο;». Ο Στρατός όμως είχε και εξακολουθεί να έχει σοβαρότατες αντιρρήσεις επ’ αυτού και τον τελευταίο χρόνο έδειξε πολύ καθαρά τα δόντια του στο…Μητσοτακέϊκο και στην εθνομηδενιστική ατζέντα του.
Ο εξαιρετικός αναλυτής και επικεφαλής του κινήματος «Έγερση» Παναγιώτης Αποστόλου, έχει εξιστορίσει με γλαφυρότατο τρόπο τον κλοιό στον οποίο βρίσκεται ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του. Και ομιλώ για την λεγόμενη «πατριωτική πτέρυγα» της ΝΔ, η οποία συμπληρώνεται από το ίδιο το στράτευμα, του οποίου ηγείται ο πανάξιος στρατηγός Κων/νος Φλώρος και ο πολιτικός του προϊστάμενος ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλος.
Οι απίστευτες νίκες των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο στον Έβρο δημιουργώντας νέο έπος όσο και στο Αιγαίο και σε συνδυασμό με την εκπληκτική ετοιμότητα του Στρατού όλων των Κλάδων και Όπλων, κυρίως αυτών της Αεροπορίας και του Ναυτικού, έχουν δημιουργήσει μια τανάλια γύρω από το λαιμό του Μητσοτάκη τέτοια, που θα έλεγε κανείς ότι προσπαθεί να ισορροπήσει σε βαθμό ακροβάτη τσίρκου, ανάμεσα στους ξένους πάτρωνες (ΝΑΤΟ, ΕΕ, Μέρκελ) και στους Έλληνες πατριώτες. 
Οι πρόσφατες κινήσεις του (συμφωνίες ΑΟΖ με Ιταλία – Αίγυπτο, επέκταση μιλίων σε Ιόνιο και Κρητικό πέλαγος) έγιναν γιατί οι Καραμανλικοί, Σαμαρικοί και Στρατός μαζί του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό.
Όχι, δεν έγινε ξαφνικά πατριώτης αυτός που έστειλε τα ΜΑΤ να αιματοκυλήσουν τους ακρίτες μας, επειδή είχαν σοβαρότατες (δικαίως) αντιρρήσεις για τα χοτ σπότ των λάθρο. Έγινε γιατί κυρίως του γράπωσαν τα μέζεα του στεατοπηγικού του υποσυστήματος οι στρατιωτικοί και οι νάυαρχοι!
 Γι αυτό και αιφνιδιάστηκε τόσο πολύ ο Ερτογάν τον τελευταίο καιρό και δείχνει πελαγωμένος, έχοντας μάλιστα εκνευριστεί σε τέτοιο βαθμό που πιθανόν να έχει χάσει ολότελα τη ψυχραιμία του. Διότι άλλη εντελώς εικόνα του είχε μεταφέρει η Μέρκελ για τον Ελληνικό Στρατό και το ίδιο το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας και άλλη εντελώς αντίκρυσε τις τελευταίες μέρες.
Κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα τόσο από το γεγονός της μυστικής συναντήσεως Ιμπραήμ Καλίν και Ελένης Σουρανή υπό την Άγκελα Μέρκελ στην οποία συνάντηση συμφωνήθηκαν να προχωρήσουν Ελλάδα και Τουρκία σε διάλογο εφ’ όλης της ύλης υπονοώντας σαφώς παραχωρήσεις σε βαθμό ταπεινωτικό, όσο και από τις διαβεβαιώσεις της ίδιας της Μέρκελ προς τον Ερτογάν, όταν φέρεται να του είπε πως «όλα είναι τακτοποιημένα» και ότι «η Ελλάδα θα υποχωρήσει».
 Εξ’ άλλου, υπάρχει και άλλη μια απόδειξη ότι ο Μητσοτάκης είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις Δρακόπουλου που ξεβράκωσαν το Μαξίμου με αποτέλεσμα την (αναμενόμενη κατ’ εμέ) παραίτηση έκον άκον του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας και φυσικά η απίστευτη νίκη του καπετάν Γιάννη Σαλιάρη, επικεφαλής της ΛΗΜΝΟΣ, ενάντια στο ΚΕΜΑΛ ΡΕΙΣ σχεδόν βουλιάζοντας την …ναυαρχίδα του τουρκικού στόλου! Αφήστε δε που ο εκνευρισμός Μητσοτάκη ήταν τέτοιος, που αντί να καλέσει στο γραφείο του τον ηρωικό καπετάνιο για να τον συγχαρεί, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος αποκάλυψε πως…το Μαξίμου ήταν έτοιμο να τον…καρατομήσει!!!
Όσο δε για την …απίστευτα γελοιοποιημένη ιστορία των…υποβρυχίων που…ακόμη ψάχνουν οι Τούρκοι να βρούν στο Αιγαίο, αυτή και μόνο θα μπορούσε να εμπνεύσει εκ νέου τον Τραϊφόρο αν ζούσε, στο να έγραφε ένα καινούργιο τραγουδάκι, αυτή τη φορά για τον Ερτογάν, του στύλ 
«Βάζει ο Έρντυ τη…στολή του και τη σκούφια τη ψηλή του / βρε τον …φουκαρά»! 
Ο Ελληνικός Στρατός και οι περηφανείς νίκες του ΠΑΝΤΟΥ, ήταν η αιτία! Σε αυτόν τον Άγνωστο Πόλεμο, ο Στρατός έσωσε για άλλη μια φορά την Ελλάδα και έγραψε άλλη μια λαμπρή σελίδα στην τρισένδοξη ιστορία του. Δεν τον φοβάται λοιπόν μόνο το «Ψευτορωμαίϊκο», αλλά και ο ίδιος ο Ερτογάν πλέον, μόνο που τώρα πια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ και ελπίζει πως θα τον…σώσουν οι Γερμανοί μαζί με τους ΝΑΤΟϊκούς ή ο …Τράμπ αυτοπροσώπως. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν είναι όπως τα Ίμια, που η Ελλάδα κυβερνιόταν από έναν κατ’ ευφημισμόν «Έλληνα» πρωθυπουργό, τον Κων/νο Σημίτη, που όχι μόνο «ξεπούλησε» εθνικό έδαφος, αλλά είχε και το θράσος κι όλας εν μέσω αποδοκιμασιών να …ευχαριστήσει και τις ΗΠΑ για την…συμβολή τους στη κρίση! Αυτή τη φορά, επί της ουσίας, «κυβερνάει« ο ΣΤΡΑΤΟΣ και ο ΣΤΡΑΤΟΣ θα χαράξει τόσο την πολιτική, όσο και την στρατηγική περικύκλωση της ετοιμόρροπης Τουρκίας, η οποία κατά πως φαίνεται, έχει όντως πλέον «τα κόλυβα στο ζωνάρι της».
Εν κατακλείδι, να πω πως…η ώρα έφτασε! Βρισκόμαστε στο απόλυτο σημείο «μηδέν», με τον ωροδείκτη να δείχνει 12 και τον λεπτοδείκτη να δείχνει…παρά ένα και 50 δευτερόλεπτα!
Ο Άγιος Παΐσιος είχε πεί επ’ ακριβώς κατά μαρτυρία του Ανέστη Μαυροκέφαλου (ο διάλογος είναι καταγεγραμμένος στο βιβλίο «Μαρτυρίες προσκυνητών «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994», Β΄Έκδοση, Σελ: 434» ) πότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος με κατάληξη την ανάκτηση της Πόλης:
«Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο;»
«Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί»
Πιο σαφής δεν μπορούσε να γίνει ο Μέγας αυτός Εθνικός μας Άγιος. Η επέκταση στα 12 μίλια, τουλάχιστον στο Ιόνιο και στο Κρητικό πέλαγος, είναι ήδη γεγονός και το ακούσαμε από τη …τηλεόραση! Τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν, θα είναι πλέον…Ιστορία!
Καλό βόλι σε όλους μας και κουράγιο!
Πύρινος Λόγιος
sergioschrys@outlook.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad