Type Here to Get Search Results !

Το πραξικόπημα κατά της Αμερικής είναι σχεδόν ολοκληρωμένο! Είναι ώρα να χωρίσουμε! Τα κόκκινα κράτη πρέπει να διαχωρίζονται από την τυραννία του μπλε κράτους !!!

Προς το παρόν, ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Πρόεδρος και η μορφή της κυβέρνησής μας έχουν πέσει θύματα ενός επιτυχημένου πραξικοπήματος, μέσω της εφαρμογής ενός δόλιου εκλογικού συστήματος και ενός πλήρως διεφθαρμένου δικαστικού συστήματος.

Η εξαγορά είναι τόσο ολοκληρωμένη που ο συγγραφέας Common Sense, Thomas Paine, θα επαναλάβει τις προειδοποιήσεις του από το περσυνό έτος… «Tis Time to Part», που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από την αποικία της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι καιρός για τους λάτρεις του Θεού και η ελευθερία σκέφτεται επίσης να σπάσει τις αλυσίδες που σύντομα θα τους υποδουλώσει. Η ίδια λογική θα ισχύει σήμερα όσον αφορά τον διαχωρισμό από τους κυρίους του πραξικοπήματος. Κόκκινα κράτη από ξεχωριστά από τα μπλε κράτη.

Το Kracken έχει πράγματι απελευθερωθεί. Ωστόσο, η Σίντνεϊ Πάουελ λέει ότι δεν γνωρίζει αν οι καλοί (στρατιωτικοί των ΗΠΑ) ή οι κακοί (η CIA) έχουν στην κατοχή τους λογισμικό κλοπής εκλογών από την Dominion. Γνωρίζουμε ότι ο Πάουελ και η εκστρατεία του Τραμπ έχουν νομικές δηλώσεις, από αξιωματούχους της Dominion, οι οποίοι δηλώνουν ότι είδαν την απάτη να συμβαίνει από το σχεδιασμό έως την εφαρμογή. Ωστόσο, είναι ένα κολλώδες ζήτημα χωρίς την τρέχουσα επίλυση, διότι η εκλογική απάτη καλύπτεται σε κάθε στροφή.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Μπάιντεν αφήνει ενδείξεις για το τι θα συμβεί στις 20 Ιανουαρίου 2021, εάν ολοκληρωθεί η κλοπή των εκλογών και όπως είπε ο πατέρας μου, μπορείτε να κρίνετε ένα άτομο από την εταιρεία που κρατά.

Ανεξάρτητοι αναλυτές δηλώνουν ότι ο Μπάιντεν συσσωρεύει το δυνητικό Υπουργείο Άμυνας με αξιωματούχους προμήθειας όπλων. Αυτό μιλά για το γεγονός ότι ο Μπάιντεν θα πολεμήσει με τη Ρωσία. Και γι ‘αυτό ο Πούτιν δεν υποστήριξε τον Μπάιντεν. Αυτή η απερίσκεπτη δράση καλεί το γεγονός ότι ο Πούτιν θα ξεκινήσει με πρώτο κτύπημα στις 21-1-21 όπως είπε ότι θα έκανε το 2016, αν η Χίλαρι είχε κλέψει αυτές τις εκλογές. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα:

Κάτω από μια διοίκηση του Μπάιντεν, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, θα δούμε ότι τα τρόφιμα χρησιμοποιούνται ως όπλο για να υποδουλώσουν τους συντηρητικούς, ιδιαίτερα τους συντηρητικούς Χριστιανούς.Θα έρθει μια στιγμή που η συντηρητική Αμερική θα σταματήσει να αποτελεί μέρος του κράτους δικαίου και θα γίνει το νεότερο κόμμα που θα διασχίσει τον Ρουμπίκονα και θα υιοθετήσει κανόνες για ριζοσπάστες καθώς προσπαθούν να ξεφύγουν από την τυραννία του Μπάιντεν-Χάρις.

Η τελική τυραννική δράση που θα οδηγήσει τους συντηρητικούς να ανέβουν, θα είναι η κατάσχεση του όπλου, με τη βία, και όπως θα αποκαλυφθεί, γνωρίζουμε ήδη ότι γνωρίζουμε ότι οι συλλέκτες όπλων θα είναι ξένοι. Μερικοί από εμάς στα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν ήδη ότι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα γίνουν μέρος του άμεσου μέλλοντός μας.

Ως κραυγή, ο Paine έγραψε κάποτε ότι δεν είχε νόημα για ένα νησί να κυριαρχήσει σε μια ήπειρο…. Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε ». Αυτές ήταν οι λέξεις που οδήγησαν σε μια επανάσταση, μια επιτυχημένη επανάσταση.

Συγκρίνω τις διαφορές μεταξύ κόκκινων και μπλε καταστάσεων. Η μεγαλύτερη διαφορά που βρήκα μεταξύ των δύο στην Αμερική ήταν ο βαθμός θρησκευτικότητας.Τα μπλε κράτη διπλασίασαν τα κόκκινα κράτη σε σχέση με τον αριθμό των αθλητών. Αυτό έχει νόημα, επειδή οι Δημοκρατικοί απομάκρυναν τον Θεό από την εκδοχή της υπόσχεσης της συμμαχίας και τον έβγαλαν επίσης από την πλατφόρμα του κόμματός τους. Πιστεύω ότι η πιο συνετή πορεία δράσης που πρέπει να ακολουθήσει αυτή τη στιγμή, είναι για τα Κόκκινα Κράτη να ισχυριστούν ότι είναι η νόμιμη εξουσία και θα ξεφύγουν από τους επαναστατικούς εξτρεμιστές που έχουν καταλάβει τη χώρα μας. Με ποιον τρόπο θα πάει ο στρατός;

thecommonsenseshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad