Type Here to Get Search Results !

"Τραβάνε τα μαλλιά τους" οι Τούρκοι με τον Στρατηγό Ταμουρίδη

 

"Τούρκοι προσέξτε! Δεν μας φοβίζετε! Εξοπλιστείτε με ότι θέλετε" έγραψε ο αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Ταμουρίδης, Επίτιμος Πρώτος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ

Το φυσάνε και δεν κρυώνει τα τουρκικά ΜΜΕ, με το οποίο καλεί τους Τούρκους να...προσέξουν. 

Ο αντιστράτηγος Νικόλαος Ταμουρίδης, απόστρατος Επίτιμος Πρώτος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ στην Ελλάδα, έγραψε στην στήλη "ΑΠΟΨΕΙΣ" της ιστοσελίδας μας και οι θέσεις του προκάλεσαν ορυμαγδό αντιδράσεων στην γείτονα χώρα. «Θα χτυπήσουν ξανά οι καμπάνες στην Αγία Σοφία» έλεγε μεταξύ άλλων, φράση που προκάλεσε σοβαρές ανιτδράσεις. 

"Ο Ταμουρίδης σε άρθρο του που γράφτηκε στις 11 Φεβρουαρίου έκανε σκανδαλώδη λόγια για την Τουρκία. Απαριθμώντας τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η Τουρκία με τον δικό του τρόπο, ο Ταμουρίδης υποστήριξε ότι οι καμπάνες θα χτυπήσουν στην Κωνσταντινούπολη και στην Αγία Σοφία" γράφουν τουρκικά ΜΜΕ.

Χαρακτηρίζουν μάλιστα "σκανδαλώδη στήλη του Έλληνα διοικητή" και εστιάζουν σε όσα είπε για: 

-Ξεχάστε όλες τις ιδέες για διεκδικήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, σεβαστείτε τις διεθνείς συμφωνίες για το Δίκαιο της Θάλασσας και τα αεροπορικά δικαιώματα.

-Να εξαλειφθεί η διεθνώς απαράδεκτη αιτία του πολέμου (casus belli) να αυξηθούν τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια.

 
– Αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία είναι επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποσύροντας αμέσως τα στρατεύματά της από την Κύπρο και συμφωνώντας σε δίκαιη διευθέτηση του Κυπριακού σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

-Εγκατέλειψτε τα ύπουλα παιχνίδια στη Θράκη (Δυτική), όπου χριστιανοί και μουσουλμάνοι Έλληνες ζούσαν ειρηνικά.

- Αναγνώριση της Οικουμενικότητας του Πατριαρχείου το συντομότερο δυνατό, άνοιγμα Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη και επιστροφή ό,τι παράνομα αποκτήθηκε από την ελληνική διασπορά.

-Να παραδοθεί η Αγία Σοφία ως Ιερός Ναός-σύμβολο της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

– Να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες που έχει διαπράξει, καθώς και τα δικαιώματα των εθνικών, θρησκευτικών και άλλων μειονοτήτων που ζουν στην επικράτειά της.

Δεν μπορείς να μας τρομάξετε! Οπλιστείτε με ό,τι θέλετε.

Κατασκευάστε αεροπλανοφόρα, αγοράστε όσα πλοία θέλετε. Δεν μπορείτε να μας τρομάξεις. Γιατί έχουμε νέους Κανάρηδες, Μιαούληδες, Παπανικολήδες και πυρσούς που βάζουν φωτιά και βυθίζουν τις ναυαρχίδες σας!

Αγοράστε, αγοράστε τανκς, φτιάξτε όπλα, κανόνια, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Δεν μπορείτε να μας τρομάξετε. Γιατί ο Στρατός μας έχει νέους Κολοκοτρώνηδες, Καραϊσκάκηδες και Νικηταράδες!

Πάρτε όσα αεροπλάνα θέλετε. Δεν μπορείτε να μας τρομάξετε. Γιατί έχουμε τα παιδιά του Ίκαρου, τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο, τους ατρόμητους αετούς και παρατηρητές του Αιγαίου και της Κύπρου!

Ακόμα κι αν είστε οπλισμένοι. Ακόμα κι αν απειλείτε. Ακόμα κι αν είστε πολλές φορές περισσότεροι από εμάς.

Γιατί οι μικροί αριθμοί ποτέ δεν τρόμαξαν τη χώρα μας"


pentapostagma.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad