Type Here to Get Search Results !

Μόνο στα σημερινά σύνορα! Ρωσία: Δεν θα προχωρήσουμε παραπέρα-Συνεχίζονται οι εχθροπραξίες με νεκρούς & τραυματίες (Βίντεο)

Η Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας αρνήθηκε την αναγνώριση από τη Ρωσία του "LDNR" εντός των συνόρων των περιοχών Ντόνιετσκ και Λουγκάνσκ- Η Ρωσική Ομοσπονδία και το «LDNR» θα έχουν κοινή άμυνα
Όπως τόνισε ήδη από το πρωί στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ο Στρατηγός Κούσαντας το αμυντικό σκέλος των χθεσινών αναγνωρίσεων είναι το πολύ σημαντικό. 

Οι συμφωνίες της Ρωσίας με το «LDNR» συνεπάγονται κοινή άμυνα. Αυτό αναφέρεται στα σχετικά  διατάγματα του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν (έγγραφο στο τέλος του κειμένου) 
 
Θυμηθείτε ότι το βασικό σημείο στα έγγραφα είναι ότι ο Πούτιν έδωσε εντολή να παράσχουν στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ειρηνευτικές λειτουργίες στο "DPR" και "LPR". Πάντως σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λόγος για ανάπτυξη στρατιωτικών βάσεων στο LPR και στο DPR.

Τα κοινοβούλια των LPR και DPR επικύρωσαν τη Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας με τη Ρωσία.

Σήμερα η απόφαση πρέπει να εγκριθεί και από τα δύο σώματα του ρωσικού κοινοβουλίου - την Κρατική Δούμα και το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο. Επιπλέον, η Κρατική Δούμα και το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα επικυρώσουν συμφωνίες φιλίας, συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας με το LDNR. Συμπεριλαμβανομένου του στρατιωτικού τομέα. Αυτό θα σημαίνει είσοδο στο έδαφος των «δημοκρατιών» των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Πάντως σε πληροφορίες επί του πιεστηρίου η  Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας αρνήθηκε την αναγνώριση από τη Ρωσία του "LDNR" εντός των συνόρων των περιοχών Ντόνιετσκ και Λουγκάνσκ

Η Σβετλάνα Ζούροβα, Πρώτη Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας, αρνήθηκε την αναγνώριση από τη Ρωσία του "LDNR" εντός των συνόρων των περιοχών του Ντόνιετσκ και του Λουγκάνσκ , μιλώντας στο RBC .

"Μέσα στα σημερινά σύνορα, φυσικά. Κανείς δεν πρόκειται να προχωρήσει παραπέρα. Δεν έχουμε ορίσει άλλα σύνορα στα έγγραφα", είπε η Ζούροβα.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής της Κρατικής Δούμας για τις Υποθέσεις της ΚΑΚ, Λεονίντ Καλάσνικοφ, ο οποίος είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το "LDNR" αναγνωρίστηκε εντός των συνόρων των περιοχών, αρνήθηκε επίσης τα δικά του λόγια. Είπε ότι η οριοθέτηση είναι μέλημα των ίδιων των «DNR» και «LNR» και στις συμφωνίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας μαζί τους δεν υπάρχει λέξη για σύνορα.

"Η συμφωνία δεν προσδιορίζει τα σύνορα. Η συμφωνία μιλάει για συγκεκριμένα πράγματα στον τομέα της φιλίας, της συνεργασίας, της ασφάλειας και της αμοιβαίας βοήθειας. Όλα τα άλλα δεν είναι ζήτημα για τη Ρωσία, αλλά, φυσικά, για το "DPR" και "LPR". Αυτό δεν είναι δικαίωμα της Ρωσίας να αποσαφηνίσει τα σύνορα των άλλων. Δεν θα εμπλακούμε στην οριοθέτηση των συνόρων, αφήστε το να πραγματοποιηθεί από τα μέρη που έχουν δηλώσει ότι είναι κράτη", είπε σε ένα σχόλιο στο Rise .


Στο μεταξύ έρχεται καταιγίδα κυρώσεων από ΗΠΑ-Μ. Βρετανία-ΕΕ κατά της Ρωσίας. 

Οι συνθήκες με το Λουγκάνσκ, το Ντονiέτσκ επιτρέπουν στον Πούτιν να χρησιμοποιεί τον στρατό χωρίς αποφάσεις της άνω Βουλής 

Σύμφωνα με το ρωσικό Σύνταγμα στις αρμοδιότητες του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας περιλαμβάνονται αποφάσεις σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων εκτός της εθνικής επικράτειας της Ρωσίας

Η επικύρωση των συνθηκών με τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και του Ντονiέτσκ θα επιτρέψει στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να χρησιμοποιήσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εκεί χωρίς επιπλέον αποφάσεις του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, δήλωσε στο TASS πηγή της άνω βουλής.

Οι δυνάμεις της DPR κατέστρεψαν το σημείο πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού
   
Ως αποτέλεσμα ενός ακριβούς πλήγματος από ένα ATGM, το σημείο πυρομαχικών των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκε.

Σήμερα το πρωί, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησαν επίθεση κατά του ουκρανικού στρατού, καταστρέφοντας ένα φορτίο του στρατού με πυρομαχικά ως αποτέλεσμα ακριβούς εκτόξευσης αντιαρματικού πυραύλου. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης στις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δύο Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν (έξι στρατιώτες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από θραύσματα ).


Στα καρέ του βίντεο που παρουσιάζονται, μπορείτε να δείτε τη στιγμή της επίθεσης στις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από αντιαρματικό πυραυλικό σύστημα αγνώστου τύπου. Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε ότι ο πρώτος αντιαρματικός πύραυλος που εκτοξεύτηκε χτύπησε το πάνω μέρος του φορτηγού, με αποτέλεσμα να προκληθούν ελάχιστες ζημιές. Ωστόσο, ως αποτέλεσμα της επαναλαμβανόμενης επίθεσης, καταστράφηκε μια οχύρωση (σύμφωνα με διάφορες πηγές, ένα σκάμμα με εξοπλισμένο σημείο βολής), όπου βρίσκονταν οι Ουκρανοί στρατιωτικοί και κιβώτια με πυρομαχικά, με αποτέλεσμα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να έχουν σημαντικές απώλειες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συνεχίζουν να χτυπούν ενεργά το έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, ωστόσο, χάρη στη μεταφορά ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή, η κατάσταση μπορεί να εξομαλυνθεί.

Νεκροί άμαχοι 

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν από νάρκη στην αποσχισθείσα ουκρανική επαρχία Ντονιέτσκ, σύμφωνα με τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, η οποία κατηγόρησε "Ουκρανούς σαμποτέρ" για τη διάπραξη της τρομοκρατικής επίθεσης, όπως είπε.

Οι πολίτες φέρονται να ταξίδευαν σε αυτοκινητόδρομο με όχημα όταν σκοτώθηκαν από τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο αυτονομιστής αξιωματούχος δεν έδωσε στοιχεία και δεν υπήρξε άμεσο σχόλιο από την Ουκρανία. Το Κίεβο έχει επανειλημμένα αρνηθεί παρόμοιες καταγγελίες και έχει κατηγορήσει τους αυτονομιστές και τη Ρωσία ότι κυκλοφορούν σκόπιμα πλαστές φωτογραφίες.

Η πολιτοφυλακή υποστήριξε επίσης ότι τη Δευτέρα ένας ακόμη πολίτης και ένας πολιτοφύλακας σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του εδάφους τους. Ανέφεραν ότι σχεδόν 500 οβίδες και άλλα βλήματα είχαν εκτοξευθεί από τις ουκρανικές δυνάμεις.


pentapostagma.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad