Type Here to Get Search Results !

Πύρινος Λόγιος : 2024 – Η χρονιά της Ανάκτησης της Πόλης(;)

 

Το ξέρετε ότι σιχαίνομαι να συνωμοσιολογώ. Επίσης σιχαίνομαι να οριοθετώ χρονικούς προσδιορισμούς. Κάποτε είχα τολμήσει να κάνω κάτι τέτοιο και παρ’ όλο που οι συγκυρίες με ευνοούσαν, εν τούτοις το μετάνοιωσα. Είχα πεί πως στο τέλος της δεκαετίας του 2020, η Ελλάδα θα έχει νέα πρωτεύουσα και το Ψευτορωμαίϊκο θα έχει εξαφανιστεί (το είχα πρωτογράψει το 2016, λίγες μέρες μετά το τουρκικό πραξικόπημα). Επίσης, όταν δημοσιεύτηκε το άρθρο μου “2022 – Η χρονιά της Ρωσίας και της Τελικής Αναμέτρησης” τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”, είχα κάθε λόγο να πιστεύω από πλευράς Γεωπολιτικής, ότι η Ρωσία ήταν πλέον έτοιμη να χτυπήσει ξεκινώντας τον μεγάλο πόλεμο με τα κανόνια και τους πυραύλους αυτή τη φορά, γιατί ο Γ’ Παγκόσμιος είχε ξεκινήσει πολύ πιο πρίν, με τον λεγόμενο “βιολογικό πόλεμο” του Covid-19. Και ότι ως αποτέλεσμα εκτός των άλλων, θα έχει και την ανάκτηση της Πόλης.

Σήμερα, μετά και τις νέες εξελίξεις των γεγονότων, παίρνω το θάρρος να ταράξω γι’ άλλη μια φορά τον κυβερνοχώρο, με μια άλλη παράτολμη εκτίμηση, τολμώντας και ρισκάροντας τα μέγιστα την όποια αξιοπιστία μου, πως η χρονιά του 2024 θα μας φέρει στη Πόλη, ανακτώντας την ύστερα από 571 χρόνια σκληρής σκλαβιάς, ποταμούς αίματος και δακρύων και εκατομμυρίων νεκρών Ελλήνων, έχοντας ήδη βγεί μάλλον αληθινός όσον αφορά το πρώτο μου ρίσκο (για το τέλος της δεκαετίας του 2020), μιας και η ροή των εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο με δικαιώνει…

Γράφει ο

Πύρινος Λόγιος

Προτού μπώ στο…ψητό (που λέμε), να υπογραμμίσω κάτι: Από την ημέρα που τα “Ελληνικά Hoaxes” αναγκάστηκαν να ασχοληθούν μαζί μου βγάζοντας ως ανακριβές ένα άρθρο μου σχετικά με τα εμβόλια και τα φάρμακα, ο μηχανισμός τους ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την Google, έχει αποκλείσει στις μηχανές αναζήτησης όλα τα προηγούμενα και τα πρόσφατα άρθρα μου, χαρακτηρίζοντας τα “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ”, όπως τα άρθρα του Μοντανιέ, του Μπαγκντί, τα βίντεο του Γιελόν, τις συνεντεύξεις του Μαλόουν και άλλων τόσων αγωνιστών της Αλήθειας σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό με χαροποιεί ΠΛΗΡΩΣ, διότι αν οι νεοταξίτες με θεωρούν, εμένα τον ΑΣΗΜΑΝΤΟ “ψεκασμένο” ως  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, τους έχω πονέσει ΠΟΛΥ! Και μάλιστα για να πιστοποιήσω τον ισχυρισμό μου, ιδού ένα από τα πολλά στοιχεία που το τεκμηριώνουν.


Το άρθρο “2022 – Η Χρονιά της Ρωσίας” που πρωτοδημοσιεύτηκε στην Τρικλοποδιά, με 264 διαμοιρασμούς, 28 επανεκδόσεις από άλλα ιστολόγια και κατάταξη στα Δημοφιλή ημέρας και Εβδομάδας του ιστολογίου, διαβάστηκε – κατά την Google – από μόλις…96(!) άτομα! Επομένως, ή εγώ κάτι κάνω πολύ καλά ή αυτοί φοβούνται τόσο πολύ ακόμη και τον ίσκιο τους. Μπορεί και τα δυό μαζί. Πάντως, η υπόθεση μοιάζει να είναι τόσο γελοία, όσο γελοίος ήταν και ο Forrest Gamp, ο ήρωας που ενσάρκωσε ο επίσης νεοταξίτης Τομ Χάνκς στην ομότιτλη ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις. Και φυσικά δεν είμαι σε καμμιά περίπτωση ο μόνος. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει τόσο σε άλλους πολλούς αρθρογράφους, όσο (με σιγουριά το λέω αυτό) και σε όλα τα μαχητικά ιστολόγια. Οπότε, πώς εγώ να αισθανθώ …μόνος ή να μην νοιώθω χαρούμενος που οι νεοταξίτες με…οχτρεύονται (χαμόγελο).

Πάμε παρακάτω.

Ενώ η Ρωσία προελαύνει, η προπαγάνδα των Δυτικών εναντίον της γίνεται ολοένα και πιο χυδαία

Η απρόσμενη πορεία που έχει πάρει ο πόλεμος στην Ουκρανία, έχει πραγματικά θορυβήσει τους νεοταξίτες όλης της Δύσης. Και όταν λέω “νεοταξίτες”, δεν εννοώ τον Σβάμπ και τη παρέα του μόνο. Εννοώ όλους τους ηγέτες των κρατών της Δύσης και τα κυβερνητικά στελέχη ή και κόμματα που πατρονάρονται από το Διεθνές Κέντρο Αποφάσεων, που είναι το IMF ή αλλιώς Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο με τη σειρά του ελέγχεται από τις οικογένειες Ρόθτσάιλντ και Ρόκεφέλερ. Και όταν λέω “απρόσμενη πορεία”, εννοώ το ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, δεν έχει δείξει καμμιά απολύτως “αγριότητα”, όπως ίσως θα περίμενε κανείς από κάποιον ηγέτη ο οποίος προβαίνει σε εισβολή σε άλλο κράτος. Ενώ η προπαγάνδα του αφηγήματος της Δύσης ήταν το ότι η Ρωσία θα ισοπέδωνε τα πάντα στο πέρασμα της δημιουργώντας εκατόμβες νεκρούς, άμαχους και στρατιώτες, εν τούτοις οι υγειώς σκεπτόμενοι πολίτες όλων των δυτικών χωρών, είδαν μια Ρωσία, αντί για δημιουργία …μακελειού, να κάνει απολύτως χειρουργικά χτυπήματα (καμμιά σχέση με τα …αντίστοιχα “χειρουργικά” των δυτικών με τις… “παράπλευρες απώλειες” όταν βομβάρδιζαν τη Γιουγκοσλαβία το 1999) τα οποία περιοριζόταν σε στόχους στρατιωτικών υποδομών της Ουκρανίας κυρίως και σε λεγόμενα Βιοχημικά Εργαστήρια που ελέγχονταν από τη Δύση, προσθέτοντας σε όλα αυτά και τους ναυτικούς αποκλεισμούς σε λιμάνια όπως της Οδησσού με σαφή πρόθεση να δημιουργηθεί κλοιός αποκλεισμού από θαλάσσης. Αντί για τις “αγριότητες” λοιπόν, βλέπουμε τα ρωσικά στρατεύματα να καθοδηγούνται μαεστρικά από τον τέως αρχιπράκτορα της KGB Βλαδίμηρο Πούτιν και το καλύτερο απ’ όλα; Ότι από όπου περνάει ο Ρωσικός στρατός, να …επευφημείται τόσο από ρωσόφωνους πολίτες της Ουκρανίας, όσο και από …Ουκρανούς!

Την εκτίμηση αυτή, μας τη δίνει ο τέως μόνιμος ανταποκριτής της ΕΡΤ Δημήτρης Λιάτσος και νύν ανταποκριτής του ρωσικού Sputnik που έχει αποκλειστεί από όλα τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Να προσθέσουμε ότι ο Λιάτσος, “παραιτήθηκε” από την ΕΡΤ λόγω του ότι δεν δέχτηκε να γίνει υποχείριο του ψεύδους παρουσιάζοντας μόνο ό,τι εξυπηρετούσε το αφήγημα της νεοταξικής κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά προχώρησε και στην αποκάλυψη ότι ο νέος ανταποκριτής των νεοταξιτών, όχι μόνο μετέδιδε fake news, αλλά και ότι δεν ήταν κάν στην…Ουκρανία αλλά σε κάποιο διαμέρισμα της …Κυψέλης! Ο Λιάτσος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ανάγκης δοθείσης επίσης (κανένα κανάλι δεν είχε στείλει ανταποκριτές στην Ουκρανία), ο έμπειρος αυτός δημοσιογράφος, δέχτηκε να συνεργαστεί με κανάλια όπως το MEGA του Μαρινάκη, το ΚΟΝΤΡΑ του Κουρή και άλλα μη συστημικά υπό τον όρο να μην λογοκρίνεται, αλλά παρ’ όλα αυτά τα ίδια αυτά κανάλια προσπάθησαν να του στήσουν…παγίδα, προβοκάροντας ό,τι δεν ήταν αρεστό από τα λεγόμενα του. Η αψιμαχία του με τον Ευαγγελάτο του MEGA πριν λίγες μέρες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όπως αντιλαμβάνεστε, από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε καν θέμα πραγματικής ανταπόκρισης και ο Λιάτσος απλά δίνει ανταποκρίσεις σε διάφορα μη συστημικά ΜΜΕ, όπως ο Focus FM ή το ΑLERT TV. Επίσης, τόσο από το στόμα του Λιάτσου, όσο και από τις επιβεβαιώσεις των λεγομένων του από την Θεοδώρα Γιαννίτση, εκπρόσωπο της ελληνικής ομογένειας της Ρωσίας και Πρόεδρο του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού στη Μόσχα, η χυδαιότητα της δυτικής προπαγάνδας έχει ξεπεράσει τα όρια. Εξ όσων πληροφορηθήκαμε, ενώ η Δύση προπαγάνδιζε ότι στέλνει κονβόι με ανθρωπιστική βοήθεια στους Ουκρανούς αμάχους, τελικά αυτά τα…κονβόι ήταν …Ρωσικής προέλευσης και ότι η Δύση δεν είχε στείλει ούτε…τσιρότο, ούτε καν μια φέτα ψωμί!


Επίσης, όχι μόνο διέψευσαν και οι δύο κατηγορηματικά τα “ρεπορτάζ” των ελληνικών καναλιών περί…κυνηγιού ποντικών από Ουκρανούς για να τα φάνε (τελικά τα ποντίκια ήταν…χαμστεράκια που αμόλησαν οι φασίστες του τάγματος Αζόφ για να γυριστούν οι επίμαχες σκηνές) ή του αμερικανικού CNN που παρουσίαζε μια έγκυο κοπέλα αιμόφυρτη να περιφέρεται στον αυλόγυρο ενός νοσοκομείου, ως υποτιθέμενο θύμα βομβαρδισμού ενώ επρόκειτο για Ρωσίδα μοντέλα που εργαζόταν σε γραφείο μόντελινγκ της Νέας Υόρκης(!), αλλά και στηλίτευσαν με τον πιο καυστικό τρόπο τόσο τον μηχανισμό της προπαγάνδας, όσο φυσικά και την εγκληματική συμπεριφορά των ταγμάτων Αζόφ που βρίσκονται υπό…ΝΑΤΟική διεύθυνση! Ούτε καν Ουκρανική!

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δύο Ουκρανοί δημοσιογράφοι, ο Κονσταντίν Κούλιτς και ο Αντρέι Ντιέρκατς από το πρακτορείο “Ιντερφάξ” της Ουκρανίας, προβαίνουν σε αποκαλύψεις-πυρηνικές βόμβες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες (λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων, λευκής σαρκός, βιοχημικών όπλων κλπ) με τα χρήματα (εκατοντάδες εκατομμύριων δολλαρίων) να πηγαίνουν σε λογαριασμούς offshore εταιριών συμφερόντων της οικογένειας Μπάιντεν!!!

Το ψέμμα έχει πολύ κοντά ποδάρια αγαπητοί μου αναγνώστες. Ειδικά τις μέρες τούτες των…απρόσμενων (για όλους) εξελίξεων. Διότι τούτες τις μέρες, τον Λόγο έχει πάρει ο ίδιος ο Ύψιστος πλέον. Και τίποτε, μα ΤΙΠΟΤΕ δεν θα είναι το ίδιο, την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει όταν τούτη η μεγάλη περιπέτεια φτάσει στο τέλος της!

Μήπως ήρθε η ώρα να… “καεί” η Ελλάδα για τα μάτια της…Τουρκίας;

Η Τουρκία πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όσο κι αν αυτό τα ελληνικά ΜΜΕ (συστημικά ή μη) και οι λεγόμενοι “Γεωστρατηγικοί Αναλυτές” θέλουν να … το υποβαθμίσουν.

Μετά και την… αναπάντεχη (για τον Ερτογάν) επέμβαση της Ρωσίας και λέω “αναπάντεχη”, γιατί ο ίδιος και το επιτελείο του δεν πίστευε ότι ο Πούτιν θα κάνει πράξη τις απειλές του προς τη Δύση και την Ουκρανία, έφεραν την Τουρκία του Ερτογάν στη δυσχερέστατη θέση στο να επιλέξουν…στρατόπεδο. Όλες αυτές τις μέρες, κατά τις οποίες εξελίσσεται η “Επιχείρηση Ζ” όπως ονομάστηκε από τους Ρώσους η εισβολή στην Ουκρανία, ο Ερτογάν και οι συν αυτώ άρχισαν να βλέπουν εφιάλτες. Από τη μία η “αντί-Ερτογανική” πολιτική Μπάιντεν, η οποία συνετελέσθη σχεδόν όλο το 2021 και από την άλλη η ρωσική επίδειξη δύναμης και πυγμής, έκαναν τους Τούρκους πιο ανήσυχους από ποτέ. Κι αυτό διότι ο Ερτογάν, είχε ποντάρει στο ότι η Ρωσία θα μείνει στα λόγια, λόγω των σφοδρών συνεπειών που θα ακολουθούσαν μια παράτολμη πράξη του Πούτιν και είναι λογικό από τη μια πλευρά να το σκεφτόταν και από την άλλη, είχε ανοίξει μια υπέροχη μπίζνα με την Ουκρανία του Ζελένσκι, με την πώληση “Μπαϊρακτάρ” και άλλων όπλων και πυρομαχικών τουρκικής προέλευσης την οποία ήθελε να διατηρήσει τουλάχιστον για άλλα τρία χρόνια.

Ο Πούτιν, απλά του γκρέμισε τα σχέδια. Και όχι μόνο του τα γκρέμισε, αλλά και το ρωσικό πυροβολικό δεν άφησε drone για drone τουρκικό να ίπταται πάνω από το ρωσικό πεζικό που προέλαυνε. Για να βγεί λοιπόν από τη δύσκολη θέση – τουλάχιστον προσωρινά – και να μην υποστεί κι αυτός τις όποιες συνέπειες των κυρώσεων της Δύσης προς τη Ρωσία που θα στοίχιζαν το βέβαιο κράχ της τουρκικής οικονομίας, άπλωσε και τα δύο του χέρια, το ένα στη ρωσική και το άλλο στην αμερικανική πλευρά. Η πονηριά και ο τουρκικός οπορτουνισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Επιτήδειος ουδέτερος γι’ άλλη μια φορά στην ιστορία της η Τουρκία;

Σε καμμιά περίπτωση.

Ο Ερτογάν, θα μπορούσα να πω πως τούτες τις ώρες θα πρέπει να έχει λιώσει το μικρό χαλάκι που έχει στο δωμάτιο προσευχής με το συνεχές γονάτισμα και τις υποκλίσεις συνοδευμένες με ικεσίες προς τον Αλλάχ, ικετεύοντας τον να σταματήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τον πόλεμο αυτόν.

Ένας Αλλάχ, που μάλλον δεν φαίνεται να τον ακούει, καθώς φαίνεται ότι ούτε και η σημερινή συνάντηση Ουκρανών-Ρώσων στην Τουρκία θα φέρει αποτέλεσμα και …λευκό καπνό.

Τα Στενά, τα οποία το ίδιο το ΝΑΤΟ (βάσει της συνθήκης του Μοντρέ) απαίτησε από την Τουρκία να κλείσουν (για τη Ρωσία), ο πονηρός Ταγίπ “αρπάχτηκε” από ένα “παραθυράκι” της Συνθήκης και τα έκλεισε για όλους τους στρατούς των εμπλεκομένων χωρών(!) πλήν των εμπορικών πλοίων (!!) πιστεύοντας πως ικανοποίησε έτσι και τους Ρώσους (που δεν είχαν άλλως τε κανέναν λόγο ανησυχίας ως προς αυτό διότι έτσι κι αλλιώς δεν είχαν σκοπό να …φύγουν από τις ακτές της Ουκρανίας) αλλά και τους ΝΑΤΟικούς.

Μέγιστο, πανώλεθρο λάθος.

Αφ’ ενός διότι οι ΝΑΤΟικοί δεν…καταλαβαίνουν από “παραθυράκια” και αφ’ ετέρου διότι θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το όποιο πλεονέκτημα έχουν αυτή τη στιγμή στον Εύξεινο Πόντο λόγω της συμμετοχής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, η οποία και ελέγχει τα Στενά.

Με αυτή του τη κίνηση ο Ερτογάν, μάλλον δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, διότι η Αμερική δεν είδε ως …καλή πρόθεση της Άγκυρας την κίνηση αυτή και οι λόγοι είναι κάτι παραπάνω απο αρκετοί.

Από την άλλη, τι επιλογές έχει η Δύση;

Να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στον Ερτογάν στριμώχνοντάς τον για το θέμα των Στενών;

Στη φάση που είναι τώρα η κατάσταση και με τον Πούτιν όχι μόνο να μην παίρνει χαμπάρι τίποτε από τις “κυρώσεις”, αλλά να συνεχίζει να εφαρμόζει με την ίδια ψυχραιμία το εφιαλτικό για τους ΝΑΤΟικούς στρατηγικό του σχέδιο, παρά τον ψυχολογικό και γεωπολιτικό πόλεμο που δέχεται, κάτι τέτοιο για την Αμερική θα ήταν…αυτοκτονία, μιας και θα ωθούσε ακόμη περισσότερο την Τουρκία στην αγκαλιά του Ρώσου Προέδρου.

Να προσπαθήσει να ανατρέψει τον Ερτογάν προκαλώντας χάος;

Αυτό κι αν είναι αυτοκτονία. Πρώτα απ’ όλα, θα φροντίσει ο ίδιος ο Πούτιν να τον ενημερώσει άμεσα για τα σχέδια των ΝΑΤΟικών με τους …γνωστούς τρόπους και θα τιναχτεί στον αέρα η όποια προσπάθεια προτού καν σκεφτούν οι ΝΑΤΟικοί να τη…σχεδιάσουν.

Μη κουράζεστε. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ άλλος τρόπος να …συνεργαστεί η Άγκυρα με τους ΝΑΤΟικούς συμμάχους της, πλήν αυτού της πλήρους ιακονοποιήσεως της σε όλα τα εκκερεμή θέματα που υπάρχουν στο τραπέζι, δηλαδή Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη!

Αυτά είναι τα θέματα και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, σχεδόν…διακτινίστηκε ο Μητσοτάκης σε αυτό το …απρόσμενο για πολλούς ταξίδι του στην …Τουρκία, στα …καλά καθούμενα. Και όσοι εξ ημών έφαγαν το “παραμύθι” ότι ο Μητσοτάκης πήγε στη Πόλη για να …παρευρεθεί στην δοξολογία στο Φανάρι λόγω της εορτής της Κυριακής της Ορθοδοξίας (αναστήλωση των Εικόνων), τρώνε μάλλον αμάσητο το “σανό”.

Όχι αγαπητοί μου!

Ο Μητσοτάκης πήγε εκεί (χώρια το ρεζιλίκι με εκείνο το… “κοίτη(!!!) της Ορθοδοξίας που αμόλησε) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, αφοπλίζοντας τα νησιά ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, βεβαιώνοντας τον πως η…μειονότητα είναι …Τουρκική και όχι θρησκευτική!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ πήγε, επειδή του το ζήτησε ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ η κυβέρνηση Μπάιντεν μέσω ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΚΛΗΣΗΣ ή ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ “ΕΙΔΙΚΟΥ” της Πρεσβείας και φυσικά το IMF του Σβάμπ και των Ρόθτσάιλντ.

Πιο απλά να το πω δε γίνεται.

Έτσι, εαν όλα πάνε …κατ’ ευχήν όπως ευχήθηκε πως θα πάνε ο Μητσοτάκης σήμερα το πρωί, η Τουρκία θα πάρει ό,τι θέλησε. Για να σταθεί δίπλα στο ΝΑΤΟ οριστικά.

“Ανακτάται η Πόλις Σου Κύριε”!

Τα πράγματα με τους …κορωναιούς και τις κορωνοθυγατέρες των σχεδίων του Σβάμπ δεν πήγαν καλά και το ξέρουμε όλοι. Κι ας μου βγαίνει τώρα με περισσή αεράδα ο έκφυλος και διεστραμμένος αυτός άνθρωπος να μας…απειλήσει ότι από…Σεπτέμβρη θα έρθει η…ψηφιακή ταυτότητα Υγείας που πιθανόν να συνοδεύεται με νέο “πογκρόμ” ενέσεων (είπαμε, 7 είναι το νούμερο των ενέσεων που πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί η διαβολική μετατροπή του DNA μας σε ψηφιακό DNA, δηλαδή ο λεγόμενος “Μετά-Άνθρωπος”).

Ναί, κι εγώ ονειρεύομαι μια κόκκινη Ferrari αλλά δε μου κάθεται το … Tattslotto το ρημάδι!

Τον Θεό τον ρώτησε ο Σβάμπ; Μάλλον όχι. Πιθανόν γιατί αρνείται να δεχτεί ότι αυτός ο …Θεός όχι μόνο υπάρχει, όχι μόνο του έχει κάνει μαντάρα τα σχέδια, αλλά και θα αντιστρέψει το πλαν Β (που μεταφράζεται σε Γ’ ΠΠ) των αντίχριστων σε ΣΩΤΗΡΙΟ πόλεμο για όλη την ανθρωπότητα, παρά το τεράστιο νούμερο των θυμάτων που θα προκαλέσει.

Μαζί με τις άλλες πολύ μεγάλες προσωπικότητες της Ορθοδοξίας μας που έδρασαν στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια του 20ού αιώνα και τα πρώτα του 21ου, ξεχωρίζει ένα …λιτό και αγιασμένο “γεροντάκι” που ονομαζόταν Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης! Αυτός μικροκαμωμένος άνδρας, έκρυβε μέσα του έναν πραγματικό ογκόλιθο από καρδιά και ψυχή.

Όλη του τη ζωή την έζησε σαν …γυρολόγος, από ενορία σε ενορία, μοιράζοντας παντού – ιδίως σε παιδιά και εφήβους – τα όπλα του: Την ευλογία του Θεού και τη Χάρη της ψυχής του.

Ο πατέρας Γιάννης Καλαΐδης, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του σπουδαίο έργο. Πολύ σημαντικές όμως είναι οι δικές του προρρήσεις για τα μελλούμενα, που ήρθαν να συμπληρώσουν ή να επιβεβαιώσουν αυτές του μεγίστου Αγίου Παϊσίου. “Για τα έσχατα”, όπως έλεγε με πόνο ψυχής.

Σε εκείνον χρωστάμε το ότι ξέρουμε πως η ψηφιακή ταυτότητα που ονειρεύονται ο Σβάμπ και ο πάτρωνας του Τζέικομπ Ρόθτσάιλντ για όλη την ανθρωπότητα, θα την ακυρώσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος που ξεκίνησε με την εισβολή στη Ρωσία στις 22 Φεβρουαρίου. Είχε πεί χαρακτηριστικά:

“Θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ”!

Και δεν είπε μόνο αυτό. Είπε κι άλλα, εξ ίσου θαυμαστά!

Στο βιβλίο που γράφτηκε για εκείνον “Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (1925-2009)” και στη σελίδα 141-142, διαβάζουμε μία μαρτυρία αρκετά κατατοπιστική και προέρχεται από τον Απ. Σίμογλου:

Σε μια επίσκεψη μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας

είπε:

«Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!»

Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε :

«Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας».

Τον ξαναρώτησα :

«Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία».

Τότε η απάντηση του ήταν :

«Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.».

Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα.

Επίσης, μας είπε:

«Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι Ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!»

Μεγάλες κουβέντες, με ιδιαίτερη βαρύτητα. “Η Αμερική θα πάψει να είναι υπερδύναμη” (μήπως αυτό δεν συμβαίνει τώρα;) “Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία” (ουδέν αληθέστερον τούτου).

Πάμε τώρα σε μια…μεγαλύτερης βαρύτητας μαρτυρία του πατέρα αυτού. Αυτή που αφορά τον άρρωστο νοητικά και σωματικά Σβάμπ και την επίσης αρρωστημένη παρέα του:

«Ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το θυμόσαστε: Τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα προλάβουν την έκδοση αυτής της ταυτότητας κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε… Γι‘ αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί – εγώ είμαι ο τελευταίος – και ο Θεός εισάκουσε την προσευχή μας! Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

Και το πλέον…καταπληκτικό απ’ όλα, σε μια τρίτη μαρτυρία:

«Ο παπά-Γιάννης όσο κι αν προσπαθούσα να τον πιάσω στον ύπνο δεν μου έλεγε ποτέ τίποτε σχετικό με την ημερομηνία παράδοσης της Πόλης. Επέμενα διαρκώς και προσπαθούσα να τον πετύχω χαλαρό, σε ανύποπτες στιγμές αλλά η αδιάπτωτη Χάρις δεν του επέτρεπε να μου αποκαλύψει τίποτε σχετικό. Μετά από καιρό όμως έμαθα μέσω άλλου γνωστού ότι του απεκάλυψε ότι “την Πόλη θα την πάρουμε την χρονιά που το Πάσχα θα πέσει 5 Μαΐου“»

Αν η μαρτυρία αυτή είναι όντως ορθή, δηλαδή ότι ΟΝΤΩΣ ο Παπά- Γιάννης Καλαΐδης το …ξεστόμισε
και δεν αποτελεί…ευσεβή πόθο κάποιου “ζηλωτή”, τότε πραγματικά βρισκόμαστε ΜΠΡΟΣΤΑ σχεδόν στο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑ της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ και της ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, της μεγίστης ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ, το μεγάλο Όνειρο και ο διαχρονικός Πόθος του Γένους!

Γιατί;

Μα διότι 5η Μαίου πέφτει το Πάσχα του έτους 2024!!! Δηλαδή σε 2 χρόνια από ΤΩΡΑ!

Ζητώ βαθύτατα συγγνώμη από όλο το αναγνωστικό μου κοινό, αλλά είναι τόση η συγκίνηση που νοιώθω γράφοντας τούτες τις αράδες, που κυριολεκτικά τα γράμματα “πετούν” μπροστά στον υπολογιστή μου. Ομολογώ ότι ΔΕΝ την είχα ακούσει αυτή τη μαρτυρία ή δεν την είχα προσέξει ή δεν της έδωσα τη δέουσα προσοχή τέλος πάντων. Έχουν περάσει και τόσα χρόνια από τότε που γράφτηκε…

Η οριστική και τελεσίδικη ΔΙΑΛΥΣΗ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Πάντως, ό,τι και να έγινε, ειπώθηκε ή δεν ειπώθηκε, η Γεωπολιτική εξετάζοντας τα σημερινά δεδομένα με εντελώς ψυχρό και ουδέτερο “μάτι”, αβίαστα μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ο μεγάλος χαμένος όλης αυτής της ιστορίας, θα είναι η Τουρκία.

Γιατί αυτό;

Το έχω γράψει πάμπολλες φορές τόσο σε άρθρα μου παλαιότερα, όσο και σε σχόλια στο διαδίκτυο: ΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ! Διότι αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ στα παγκοσμιοποιητικά τους σχέδια!

Ήδη από το 1991, όταν και είχε αρνηθεί να συνδράμει το ΝΑΤΟ στον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου με τη γελοία δικαιολογία ότι…δεν ήθελε να χαλάσει τις σχέσεις της με τον Σαντάμ Χουσείν, πράγμα που επανέλαβε και στον Δέυτερο Πόλεμο του Κόλπου. Εκεί δηλαδή που παιζόταν κορώνα-γράμματα η μεγάλη επιχείρηση του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ-Μ. Βρετανία- Αυστραλία – Καναδάς) για τον πλήρη έλεγχο των πετρελαίων του Σαντάμ και αργότερα του Ιράν. Από τότε, η Τουρκία με το σχέδιο Τσένεϊ – Ράις για το Κουρδιστάν, γνώριζε πως κάποια στιγμή θα επέλθει η διάλυση της. Το παιχνίδι το έσωσε προσώρας ο ίδιος ο Ταγίπ Ερτογάν με την άνοδο του στην εξουσία και πολλές φορές ματαίωσε τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Μέχρι που το…παρατράβηξε το σχοινί τόσο με τις μεγαλοιδεατικές της προθέσεις, όσο και με τις “ανάρμοστες” σχέσεις που είχε αναπτύξει με την ολοένα και πιο ανερχόμενη Ρωσία του Πούτιν.

Ο Γ’ Παγκόσμιος που μόλις άρχισε, δεν θα σταματήσει. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο Πούτιν αυτή τη φορά, παίζει στη κυριολεξία το μέλλον της ίδιας της Ρωσίας βάζοντάς τα στα ίσια με την …υπερδύναμη του IMF και των παντοδύναμων τραπεζιτών της οικογένειας Ρόθτσάιλντ που σκοπεύουν να σκλαβώσουν το ανθρώπινο γένος, χρησιμοποιώντας “άρρωστους” διεφθαρμένους όπως ο Σβάμπ και η εξ ίσου διεφθαρμένη του παρέα των…νέων παγκόσμιων ηγετών. Η Ρωσία είναι το τελευταίο προπύργιο της Ορθοδοξίας και θα δώσει τον Υπέρ Πάντων Αγώνα της. Και έχει τόσο τη δύναμη των όπλων μαζί της, όσο και την υποστήριξη των άλλων περιφερειακών μεγάλων δυνάμεων, όπως η Ινδία, το Ιράν και (με επιφύλαξη) η Κίνα.

Η Τουρκία θα ΠΑΡΕΙ προς στιγμήν αυτά που ζητάει από την προδομένη πατρίδα μας. Είναι βέβαιο. Της τα προσφέρουν στο πιάτο, για να τη δώσουν βορά στα δόντια της Αρκούδας, μήπως έτσι το ανίκανο ΝΑΤΟ μπορέσει να καταφέρει ένα σοβαρό πλήγμα στο υπογάστριο της θυσιάζοντας τον χρήσιμο ηλίθιο. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ αυτό. Δεν στέκει μόνο το σενάριο αυτό γεωπολιτικά, αλλά παράγει ακόμη περισσότερες συνιστώσες που το εδραιώνουν.

Το μόνο που δεν ξέρουμε ακόμη, είναι το αν ο Ερτογάν θα είναι τελικά ο μοιραίος άνδρας ή κάποιος άλλος που θα τον διαδεχτεί, ακόμη πιο …πρόθυμος να παραστήσει τον…μεγάλο Ναπολέοντα στους “δύστυχους” Τούρκους. Ως εκεί…δεν μπορώ να φτάσω. Αυτό όμως που μου δίνει περισσότερη “φωτεινότητα”, είναι η αναγκαιότητα του ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή για πλήρη ΕΝΟΤΗΤΑ της ΝΑΤΟικής συμμαχίας και αυτή την ενότητα θα την πληρώσει προσώρας η Ελλάδα.

Αν ευοδωθεί το σενάριο αυτό που είναι και το πιο πιθανό, τότε βρισκόμαστε με τα…δύο πόδια πλέον στα λεγόμενα προφητευμένα “γεγονότα”. Οι νεοταξίτες θα παλαίψουν με νύχια και με δόντια για να προστατέψουν ό,τι πέτυχαν μέχρι τώρα. Και ήδη έχουν την εύνοια και την καθοδήγηση του μισόκαλου Σατανά. Τα σχέδια όμως του Θεού, δείχνουν να είναι καλύτερα, μιας και μέχρι τώρα, μας έχει δείξει πως μπορεί να μετατρέψει το Κακό σε πηγή Καλού. Εδώ μετέτρεψε το νερό σε κρασί με μόνο ένα νεύμα ή ότι ανέστησε κοτζάμ…μισοσαπισμένο πτώμα τεσσάρων ημερών, όπως ήταν ο Λάζαρος. Πόσω δε μάλλον μια…πολεμική έκβαση καταστρέφοντας ό,τι έχτιζαν με μεθοδικότητα τρείς κοντά αιώνες οι τραπεζίτες μεσω των…σκοτεινών αδελφοτήτων και λοιπών συνεργατών τους. Αποδεικνύοντας ΠΟΙΟΣ είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αφέντης του ΚΟΣΜΟΥ γενικώς.

Ο Θεός να μας βοηθήσει σε τούτες τις στρυφνές μέρες που ζούμε και να μας δώσει κουράγιο να τις αντέξουμε…

Πίστη και ελπίδα να έχουμε και η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ είναι κοντά…

Κουράγιο!!!

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad