Type Here to Get Search Results !

Καλώς τα παιδιά! Στην Οδησσό αφίχθηκαν 250 Τζιχαντιστές και 200 Κροάτες- Χιλιάδες εκτελεστές του Άσαντ ετοιμάζονται να κάνουν “Συρία” την Ουκρανία


 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τσετσένος πολέμαρχος Ζακάγιεφ προσφέρθηκε να στείλει χιλιάδες Τσετσένους εθελοντές να ενωθούν μαζί με Ουκρανούς στρατιώτες στη μάχη κατά των Ρώσων εισβολέων-Κίνδυνος στρατολόγησης μαχητών από Ευρώπη και Τσετσενία

ΗΟδησσός γίνεται καταφύγιο για τους Ισλαμιστές τρομοκράτες αναφέρουν ξένες πηγές, κάτι που δεν είναι καθόλου καλό ούτε για την Ουκρανία, ούτε όμως και για την  ΕΕ, που θα έχει μια “Συρία” στα σύνορα της μετά και την άφιξη 16000 Σύριων μαχητών του Άσαντ.  

“Στην πόλη της Οδησσού, με κεφάλαιο ενός υπηκόου της Ουκρανίας, ο οποίος είναι επιχειρηματία συριακής καταγωγής, με το όνομα Tarik Al-Jasim, δημιουργήθηκε ένα παράνομο ένοπλο τάγμα, αποτελούμενη από μέλη των διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων Sultan Murad Division και Jabhat Ash-Shamiya",αναφέρει η πηγή .


 Ο αριθμός των παράνομων ένοπλων σχηματισμών είναι περίπου 250 άτομα μέχρι τώρα, ενώ ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα το επόμενο διάστημα.


 
Ο Tariq Al-Jasim γεννήθηκε στη πόλη του Χαλεπίου και τώρα καλεί όλους τους αντιπάλους του Μπασάρ αλ Άσαντ στην Ουκρανία για να αρχίσουν έναν ανηλεή πόλεμο στην επικράτεια της ΕΕ.

Οι τζιχαντιστές λαμβάνουν από τον επιχειρηματία από 2 έως 2,5 χιλιάδες δολάρια το μήνα, συν τις προγραμματισμένες πληρωμές για την καταστροφή του ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού.
 
Ο ίδιος ο Tarik Al-Jasim διατηρεί δεσμούς με όλο τον παράνομο κόσμο της Οδησσού, ενώ ελέγχει επιχείρηση ναρκωτικών στην πόλη.


 Νωρίτερα, το συριακό τηλεοπτικό κανάλι «Orient news» δημοσίευσε βίντεο με απειλές από τον Ταρίκ Αλ Τζασίμ κατά του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού.

Περίπου 200 σκληροτράχηλοι Κροάτες μισθοφόροι πιθανότατα στην Οδησσό

Ο αμυντικός ακόλουθος της πρεσβείας της Κροατίας στη Ρωσία κλήθηκε στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Πέμπτη, όπου του έγινε γνωστό  ότι περίπου 200 Κροάτες μισθοφόροι είχαν φτάσει για να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Ο ρωσικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Interfax ανέφερε ότι 200 ​​Κροάτες μισθοφόροι βρίσκονταν στο έδαφος στην Ουκρανία και είχαν ήδη ενταχθεί σε ένα ουκρανικό τάγμα στα νότια.

«Ο αμυντικός ακόλουθος της πρεσβείας της Κροατίας στη Ρωσία κλήθηκε στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Πέμπτη για να ενημερωθεί για την άφιξη περίπου 200 μισθοφόρων στην Ουκρανία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Οι περίπου 200 μισθοφόροι από την Κροατία έφτασαν στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας και εντάχθηκαν σε ένα ουκρανικό εθνικιστικό τάγμα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας ( Οδησσό) την περασμένη εβδομάδα, ισχυρίστηκε η ρωσική υπηρεσία ειδήσεων.

Τώρα η πτώση ενός ουκρανικής κατασκευής drone προχθές το βράδυ από την ....Ουγγαρία όπως ανέφεραν κροατικές πηγές, πιθανόν να ήταν τυχαία, και οι Ρώσοι δεν είχαν καμία σχέση.   

Περίπου 16000 Σύριοι μαχητές του Άσαντ θα μεταβούν στην Ουκρανία για λογαριασμό του Πούτιν

Χθες ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι “κάτοικοι άλλων χωρών είναι έτοιμοι να πάνε να βοηθήσουν τη Ρωσία, η οποία πραγματοποιεί ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία”.

Πρόκειται για την Συρία, στην οποία πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις για την υποστήριξη των ρωσικών στρατευμάτων, ενώ εθελοντές φέρουν τις σημαίες της Ρωσίας, καθώς και εικόνες του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Μπασάρ αλ Άσαντ, φωνάζοντας για ιερό αγώνα.


 Οι Σύροι που συμμετείχαν στις εχθροπραξίες έρχονται στα σημεία συγκέντρωσης και προσπαθούν να καταταγούν στις τάξεις των εθελοντών για να συμμετάσχουν στη ρωσική επιχείρηση.

Εκπρόσωποι της ρωσικής διοίκησης προσφέρουν σε όσους επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση απευθείας στα ρωσικά στρατιωτικά τμήματα.

Τρομερά σενάρια για την Ουκρανία από τον ISIS

Ένας λογαριασμός στο Twitter που σχετίζεται με την Αλ Κάιντα είχε πρόσφατα μια ανάρτηση που ισχυριζόταν ότι ο εξόριστος Τσετσένος ηγέτης Αχμέντ Ζακάγιεφ, ο οποίος ήταν πρωθυπουργός της μη αναγνωρισμένης "Δημοκρατίας της Τσετσενίας" κατά τον πρώτο πόλεμο της Τσετσενίας, προσφέρθηκε να υπογράψει συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με τον Ουκρανό πρωθυπουργό Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζακάγιεφ προσφέρθηκε να στείλει Τσετσένους εθελοντές να ενωθούν μαζί με Ουκρανούς στρατιώτες στη μάχη κατά των Ρώσων εισβολέων.

Είναι ενδιαφέρον ότι φαίνεται να υπάρχει αυξανόμενη συζήτηση μεταξύ των κύκλων των τζιχαντιστών για τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στην Ουκρανία, με ορισμένες φωνές να θέτουν το ερώτημα εάν η ένταξη στις ουκρανικές δυνάμεις συνιστά νόμιμη μορφή τζιχάντ.


 
"Η παροχή βοήθειας σε μη μουσουλμάνους, εάν μια τέτοια πράξη προωθεί τα μουσουλμανικά συμφέροντα, συνιστά ιερό πόλεμο;

Αυτό, φυσικά, έχει ενδιαφέρον, αφού η Ουκρανία είναι μια κατεξοχήν χριστιανική χώρα. Σύμφωνα με διάφορους υπολογισμούς, ο αριθμός των μουσουλμάνων που κατοικούν στην Ουκρανία κυμαίνεται από 300.000 έως 2 εκατομμύρια, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Τατάροι.
 
Και όμως, αρκετές ομάδες τζιχάντ φαίνεται να προτείνουν ότι η παρουσία μιας μουσουλμανικής μειονότητας στην Ουκρανία, όσο μικρή κι αν είναι, αρκεί για να δικαιολογήσει τη συμμετοχή στις μάχες και την προστασία ενάντια στον Ρώσο «σταυροφόρο» εχθρό" αναφέρει η πηγή .

Προς το παρόν, αυτά φαίνονται απλώς σαν κενές απειλές. Αλλά αν τα τελευταία χρόνια μας έμαθαν κάτι, είναι ότι πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για το χειρότερο.

Αυτές οι ομάδες, είτε το θέλουμε είτε όχι, κάνουν κάτι πολύ πέρα ​​από τη φαντασία μας και συνδέουν τον ισλαμικό ιερό πόλεμο και τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Αυτή η κατάσταση μας δείχνει πιθανότατα όμως, την επόμενη ημέρα στην Ουκρανία, στην οποία έως τώρα, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 20000 μισθοφόροι από την πλευρά των Ουκρανών, από διάφορες χώρες, ενώ από την πλευρά των Ρώσων θα αφιχθούν άνω των 16000 Σύριων του Άσαντ, μαζί με 30-40000 Τσετσένους για ένα εφιαλτικό μέλλον στην περιοχή αυτή.

Μπορεί οι αριθμοί αυτοί τώρα να μην φαντάζουν μεγάλοι, αλλά όταν θα έχουμε μια “κατάπαυση του πυρός” κάποια στιγμή, με ρωσική κατοχή στο 50% της Ουκρανίας, τότε θα ξεκινήσει ένας ανηλεής ανταρτοπόλεμος μεταξύ μισθοφόρων.

Οι Ρώσοι θα ελέγχουν για κάποιο μεγάλο διάστημα, τις κρίσιμες εγκαταστάσεις, λιμάνια, στρατόπεδα, πυρηνικά εργοστάσια κά, ενώ για όλα τα υπόλοιπα θα ασχοληθούν οι μισθοφόροι, και οι Τσετσένοι.


 

pentapostagma

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad