Type Here to Get Search Results !

BAS_4 : Ο POUTIN ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ “ΦΟΥΣΤΕΣ” ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΦΕΣ

 

Διαβάζοντας δυο (κατά την άποψή μου) εξαιρετικά άρθρα Ο νόμος δράσης – αντίδρασης στο ουκρανικό & Το Ρωσοουκρανικό από μια άλλη οπτική γωνία:Τι δήλωσαν ο πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης αλλά και ο Εμίρ Κουστουρίτσα

, θα σας παραθέσω μια ακόμα οπτική του θέματος, που δυστυχώς οι ακολουθούντες και ψηφίζοντες τα χανουμάκια του Soros και του Scwabb δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται γιατί τους χαλάνε τη ραστώνη της (προσωρινής) καλοπέρασης, που ήδη τέλειωσε αλλά δεν το πήραν “πρέφα”.

Γνώρισα τον Ντμίτρι Μπριόνι (όνομα και λοιπά στοιχεία παραλλαγμένα) το 2000, σχεδόν μόλις έφθασε στην Ελλάδα από Αλβανία. Φαινόταν καλό παιδί ο αλβανός (όπως φανατικά δήλωνε), δουλεύοντας για κάποιους συγγενείς μου. Κάποτε-κάποτε τον έπαιρνα κι εγώ στην δούλεψή μου. Μια μέρα ένας Ελληνόψυχος Βορειοηπειρώτης, που δούλευε κι αυτός για μένα τον “ανέκρινε” :

– Πως σε λένε;

– Ντμίτρι.

– Τι Ντμίτρι; Δημήτρη! και το επώνυμο;

– Μπριόνι.

– Τι Μπριόνι ρε; Βρυώνης! Δεν υπάρχει αλβανικό επώνυμο Μπριόνι. Δεν ξέρω εγώ που ζούσα εκεί; Φέρε το διαβατήριό σου. Σε ποιά πόλη ζούσες;

– Τίρανα, λέει, δίνοντας το διαβατήριό του.

– Όνομα πατρός Tanasi …. καλά, ε; ΘΑΝΑΣΗΣ, ρεεε και όνομα μητρός Chelidona … καλά μου έφυγε η μασέλα…. τι Chelidona ρε;;;; ΧΕΛΗΔΩΝΑ … Έλληνας είσαι ρε μ@λ@κα!

– Όχι εγκώ Αλμπανό, με πείσμα είπε κι έλεγε πάντοτε!

Κάποτε ο “αλβανός” Ντρίτρι-Δημήτρης μου έφερε τους γονείς του (όταν επισκέφθηκαν την Ελλάδα) να τους γνωρίσω. Δεν έχασα την ευκαιρία να τους ρωτήσω τα ονόματα των γονιών τους, τους παππούδες και γιαγιάδες του Ντμίτρι. Μου είπαν τέσσερα κλασσικά ελληνικά ονόματα.

ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΓΗ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΝΤΜΙΤΡΙ. ΘΕΛΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΡΩΣΟΥΣ (μια και συζητάμε για την Ουκρανία);

Ας το δούμε και κάπου αλλού. Στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας (δεκαετία 90) μας έλεγαν ότι πολεμούσαν Σέρβοι, Κροάτες και Μουσουλμάνοι.

Μάλιστααααα, δυο έθνη και μια θρησκεία… στέκει αυτό;

Οι μουσουλμάνοι ήταν οι εξισλαμισμένοι από την οθωμανική αυτοκρατορία Σέρβοι. Επί οθωμανικής αυτοκρατορίας όποιος δεν έδινε τον φόρο της δεκάτης (10%) εκτελείτο, εκτός κι αν ήταν μουσουλμάνος. Πολλοί λοιπόν εξισλαμίζοντο για να αποφύγουν τον θάνατο, όπως σήμερα μπολιάζονται για να αποφύγουν το 100ρικο, τον “κοινωνικό αποκλεισμό” και την “στέρηση εξόδου”, που επιβάλει ο βεζύρης Kouloglou Gademoglou. Με παρόμοιο τρόπο εξισλαμισμού προέκυψαν οι τουρκοκύπριοι (εννοείται οι προ εισβολής ’74 του Αττίλα). Στην Κύπρο δεν υπήρχαν Ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι αλλά Ελληνορθόδοξοι και ελληνομουσουλμάνοι.

Επανερχόμενος στην Γιουγκοσλαβία, υπήρχαν λοιπόν οι Κροάτες, οι Σερβορθόδοξοι και οι σερβομουσουλμάνοι. Αλλά οι κροάτες τι σόι πράμα ήταν; Ήταν οι Σέρβοι, που κατακτήθηκαν από την Αυστροουγγαρική αυτοκρατορία κι από ορθόδοξοι έγιναν καθολικοί. Τον πάπα να καταράστε, έλεγε ο Πατροκοσμάς!

Αν σε κάποιους δείχνει υπερβολική η εθνική μεταστροφή λαών υπό ξένη κατοχή, ας δουν εντός Ελλάδος τι συνέβη από τους κομμουνιστές : Το προδοτικό προς την Πίστη ΚΚΕ, πόσους και πόσους δεν οδήγησε σε μίσος προς τα Ελληνικά ιδεώδη (με την ανοχή της εξίσου προδοτικής δεξιάς αλλά και των λοιπών πολιτικών φυραμάτων). Δεν αμφισβητώ ότι κάποιοι θαρρετοί επέστρεψαν προς τα πατριωτικά ιδεώδη της Ελληνορθοδοξίας αλλά πόσοι είναι; Και πόσοι από τους “δεξιούς” πρώην θιασώτες του “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια” δεν κατήντησαν ΕΥΡΩΠΕΟγλείφτες και ΝΑΤΟγλείφτες ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, όπως οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης πριν τις δυο Αλώσεις!

Με την ευκαιρία επαναλαμβάνω ότι το “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια” είναι άκυρο. Ισχύει «ΠΙΣΤΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» (BAS_4 : Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια; όχι, λάθος! ΠΙΣΤΙΣ, ΠΑΤΡΙΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ).

Λοιπόν “ελληνόφωνες φούστες” ετοιμάστε τα μπογαλάκια σας γιατί έρχονται οι Ελληνικές φουστανέλλες. Όπως και να το κάνουμε “ΑΛΛΟ ΦΟΥΣΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ”. Το γυναικείο φύλο (που σήμερα εορτάζει κατά τα νεοταξικά επιβαλόμενα) να μην παρεξηγηθεί, γιατί δεν αφορά αυτό η φράση.

Η δεξιά φωτό στον τίτλο του άρθρου, παρμένη από την είδηση : Ukraine holds its biggest ever Gay Pride parade https://www.dw.com/en/ukraine-holds-its-biggest-ever-gay-pride-parade/a-49319080

ΛΟΙΠΟΝ : Ο POUTIN ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ “ΦΟΥΣΤΕΣ” ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΦΕΣ. Η στάση του είναι καθαρά αμυντική για να μην δει τους ρώσους να καταλήγουν πολύχρωμες “φούστες”, όπως οι άνω δεξιά εικονιζόμενες ή να γεμίσει με βαρβαρικές ορδές. Φρίξτε διεθνίστριες!

Όποιος τον κατηγορεί (επίτηδες ή ανεύθυνα) ας μας πει τι θα έκανε εκείνος στην θέση του για να προστατεύσει τον λαό του! Όχι σαν κάτι σουφραζέττες (BAS_4 : ΝΑΙ ΑΝΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΥ ΚΙ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΤΑ ΑΝΤΕΞΕΙ), που μόνο νοιάζονται να εξοντώσουν και φορολογήσουν τον λαό τους για να δώσουν επιδόματα στις βαρβαρικές ορδές ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (κοινώς μπαστάρδεμα).

ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ POUTIN ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ >

Πάνε τα ΟΠΛΑ που στέλνει η Ελλάδα και η Δύση σε Ουκρανούς ΝΑΖΙ;;; ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ σηκώνει ΑΓΡΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ

ΟΙ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ και καλό θα είναι να είναι σε επιφυλακή καμμιά εικοσαριά βυτιοφόρα πέριξ του κυνοβουλίου (και λίγο παρά κει…).

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ και σ’όποιον αρέσει!

Ακούω ήχους ελικοπτέρων!

BAS_4

ΥΓ – Λίγο πολεμικό χιούμορ > https://www.brighteon.com/35954dd4-1481-4bab-998a-3640469a98c8

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad