Type Here to Get Search Results !

Τώρα ο εχθρός είναι ορατός….;

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΓΓΡΑΦΑ Βόμβα από Υπ. Άμυνας Ρωσίας: έγγραφα δείχνουν ότι στα βιολογικά εργαστήρια που συντηρούσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία αναπτύχθηκε ο covid19-πειράματα με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδων και H5N1!!!

Οι ρωσικές αρχές δια του εκπροσώπου του Υπουργείου Άμυνας ισχυρίζονται ότι βρήκαν στοιχεία ότι στην Ουκρανία αναπτύχθηκε ο ιός Corona σε ένα εργαστήριο. Βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία χρηματοδοτούμενα από το Πεντάγωνο διεξήγαγαν πειράματα για τον ιό Corona ‼️ Είναι η πρώτη ένδειξη επί ευρωπαϊκού εδάφους ότι αναπτύχθηκε το βιολογικό όπλο του covid19. Aυτός είναι ουσιαστικά και ο πρώτος λόγος του ρώσικου αιφνιδιασμού. Τα κρατικά μέσα της Κίνας μεταδίδουν επίσης την καταγγελία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε την Πέμπτη τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρηματοδοτούν ένα πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, λέγοντας ότι βρήκαν στοιχεία για αυτό το σκοπό σε ουκρανικά εργαστήρια.


«Ο στόχος αυτής της βιολογικής έρευνας που χρηματοδοτήθηκε από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για την κρυφή εξάπλωση θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονασένκοφ στην πρωινή του ενημέρωση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μόσχα έχει ανακτήσει «έγγραφα που υποβλήθηκαν από υπαλλήλους ουκρανικών εργαστηρίων», που παραπέμπουν στη «μεταφορά ανθρώπινων βιοϋλικών που ελήφθησαν στην Ουκρανία σε ξένες χώρες Αυστραλία και τη Γερμανία κατόπιν αιτήματος Αμερικανών εκπροσώπων».
Ο κ. Konachenkov ανέφερε επίσης ένα «αμερικανικό σχέδιο για τη μεταφορά παθογόνων παραγόντων από αποδημητικά άγρια ​​πτηνά μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και άλλων γειτονικών χωρών».

Διαβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν «να διεξαγάγουν εργασίες για παθογόνα πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών στην Ουκρανία το 2022», καθώς και για «την πιθανότητα εξάπλωσης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και του άνθρακα».

«Στα εγκατεστημένα και χρηματοδοτούμενα από ΗΠΑ εργαστήρια στην Ουκρανία, έγγραφα δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκαν πειράματα με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδων», είπε ο Ρώσος εκπρόσωπος.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, με βάση τα εργαστήρια του Χάρκοβο, του Κιέβου και της Οδησσού, ανέπτυξαν το έργο UP-4. Σκοπός του ήταν να μελετήσει την πιθανότητα εξάπλωσης ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων μέσω αποδημητικών πτηνών, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής παθογονικότητας γρίπης H5N1, της οποίας η θνησιμότητα για τον άνθρωπο φτάνει το 50%, καθώς και της νόσου του Newcastle.
Αναπτύχθηκε επίσης το έργο R-781, όπου οι νυχτερίδες θεωρούνται φορείς δυνητικών παραγόντων βιολογικών όπλων.
Ένα από τα καθήκοντα των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους είναι η δημιουργία βιοπαραγόντων ικανών να επηρεάζουν επιλεκτικά διάφορες εθνοτικές ομάδες του πληθυσμού.


Οι Αμερικανοί έχουν ήδη καταφέρει να εκκενώσουν το μεγαλύτερο μέρος της τεκμηρίωσης βιοερευνητικής έρευνας από τα εργαστήρια στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό.
Είναι πιθανό μέρος της συλλογής αμερικανικού βιοερευνητικού υλικού να μεταφερθεί από την Ουκρανία στην Πολωνία. Η Ρωσία για τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ — «Το Πεντάγωνο ενδιαφέρεται επίσης για εντόμους φορείς επικίνδυνων λοιμώξεων, η ανάλυση των εγγράφων επιβεβαιώνει τη μεταφορά περισσότερων από 140 κοντέινερ με εξωπαράσιτα νυχτερίδων – ψύλλων και …- από το βιολογικό εργαστήριο στο Χάρκοβο στο εξωτερικό».

Τώρα ο εχθρός είναι ορατός….

EΓΓΡΑΦΑ

Το στρατιωτικό τμήμα παρουσιάζει πληροφορίες για:

Μεταφορά βιοϋλικών από εργαστήρια της Ουκρανίας στην Αυστραλία και τη Γερμανία.

Έργο για τη μελέτη των νυχτερίδων.

Έργο για τη μελέτη των αποδημητικών πτηνών UP-4 και πρωτόκολλο για τη σύλληψη πτηνών από την Ουκρανία στη Ρωσία.

Πράξεις καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων σε βιοεργαστήρια..


 Το αγγλόφωνο κινέζικο μέσο (Εθνική αγγλόφωνη εφημερίδα της Κίνας, υπό την εφημερίδα People’s Daily) μεταδίδει: Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ διεξάγουν πειράματα με δείγματα κορονοϊού νυχτερίδων. Ο σκοπός της βιολογικής έρευνας που χρηματοδοτήθηκε από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν να βρεθούν τρόποι για να διαδοθούν κρυφά θανατηφόρα παθογόνα, ανέφερε το Sputnik.

Οι δυτικοί θα βιαστούν να πουν μέσω των μηχανισμών διάδοσης ψευδών ειδήσεων ότι είναι προπαγάνδα ενώ το λογικό θα ήταν να γίνει διεθνή έρευνα και να ζητηθεί στη Ρωσία να καταθέσει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και να την αντικρούσουν εκεί……

dimpenews.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad