Type Here to Get Search Results !

GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 25/5/2022


 GEWKWN

Παιδιά μου, αυτοί έχουν κατασκευάσει και άλλους ιούς εκτός του covid19, πιο ισχυρούς και πολύ θανατηφόρους αλλά θα φέρουν και ασθένειες που ο κόσμος τις έχει ξεχάσει, αλλά θα είναι περισσότερο θανατηφόρες διότι θα είναι πολύ ενισχυμένα και θα τα αναμείξουν για να γίνουν αποτελεσματικά, σύφιλη, οστρακιά, λέπρα, ιλαρά, αυτές οι αρρώστιες θα κτυπήσουν περισσότερο τους εμβολι@σμένους, θα ξυπνήσουν μνήμες λέπρας, ιλαράς, ανεμοβλογιάς, οστρακιάς, ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ μαζί με την δήθεν των πιθήκων η οποία όμως είναι η ιλαρά των προβάτων μεταλλαγμένη.

Με την ιλαρά των προβάτων γέμιζε το σώμα των αρρώστων με σπυριά με πύον, όχι κόκκινα όπως της ιλαράς αλλά ΑΣΠΡΑ, τα συμπτώματα ήταν υψηλός πυρετός 40 + πόνος στον λαιμό και πολύ φαγούρα, κτυπούσε τα παιδιά ηλικίας περίπου 10 ετών, δεν πέθαινε όμως κανένας, η θεραπεία το 1945 και μετά ήταν με αντιβιοτικά και νερό με ζάχαρη, τώρα όμως οι ιοί είναι πολύ ισχυρότεροι και έχουν προχωρήσει σε ‘’πάντρεμα’’ διαφόρων ιών

Οι θεραπείες που χρησιμοποιούσαν για τον covid19 άφησε πολλά προβλήματα στο συκώτι σε πολλούς ανθρώπους.

Έρχεται σε λίγο καιρό και η σειρά της λέπρας, και ακολουθεί η χολέρα Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, θα ξεσπάσει με μεγάλη μανία στους ανθρώπους και θα δούμε πράγματα που ούτε μπορούμε να φανταστούμε.

Οι άνθρωποι που θα υποφέρουν από όλες αυτές τις ασθένειες που είναι φτιαχτές και μπήκαν με ΕΜΒΟΛΙΑ, θα έχουν μια πιθανότητα να επιβιώσουν, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΖΕΟΝ ΥΔΩΡ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΖΕΟΝ ΥΔΩΡ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

Παιδιά μου σε λίγες μέρες εβδομάδες δεν γνωρίζω τον χρόνο, θα γίνει κάτι πολύ σοβαρό στην ανθρωπότητα, ΣΥΝΤΟΜΑ, η ανθρωπότητα θα βρεθεί σε ένα πολύ μεγάλο αδιέξοδο, η ανθρωπότητα θα βρεθεί απροετοίμαστη μπροστά σε ΠΕΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, δηλαδή 3 σε 1, ο κόσμος θα βρεθεί σε ένα κυκεώνα πολύ δύσκολο.

Θα θυμίζει τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ την ώρα της καταστροφής, που όλοι οι άνθρωποι έτρεχαν να μπουν σε βάρκες με τις βαλίτσες στα χέρια, για να σωθούν και να πάνε στην Αμερική, ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ που πάει να βουλιάξει, και θα βουλιάξει.

Οι άνθρωποι θα είναι τρομοκρατημένοι, και θα σκέπτονται σε ποιο καράβι να ανέβουν , αν βρουν, και σε ποιο αεροπλάνο και σε ποιες χώρες να πάνε για να σωθούν, τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχτούν έτσι διότι στις χώρες που θα πάνε νομίζοντας ότι θα σωθούν, δυστυχώς όμως όλες αυτές οι χώρες θα καταρρεύσουν …….

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ θα είναι ασφαλής

Οι Βούλγαροι δυστυχώς θα έχουν άσχημες βλέψεις προς την Μακεδονία μας, μέσα στην αναμπουμπούλα θα ανάψουν τα αίματα και οι αναμνήσεις, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, θα είναι ένα κρατίδιο που θα μαζευτεί έως την Βαυαρία…BAYERN

Παιδιά μου θα έχουμε πολύ δυνατά κτυπήματα, όλοι οι Έλληνες πρέπει να γονατίσουν και να προσεύχονται στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ

triklopodia

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad