Type Here to Get Search Results !

BAS_4 : Έβλεπα τους εφιάλτες ΧατζηνιΚούληδες, να κυβερνούν


 Ασφαλώς και το άρθρο είναι ειρωνεία του τίτλου του άρθρου Χατζηνικολάου: «Βλέπω εφιάλτες με Κασιδιάρη ξανά στη Βουλή»

και των λεγομένων του φερώνυμου δημοσιογράφου.

Διευκρινίζω ότι ΕΒΛΕΠΑ, όπως γράφω στον τίτλο, δεν βλέπω πια.

Αυτά που βλέπω είναι άλλα.

Βλέπω τον Χατζηνικολάου στο σκαμνί, πλάι με το λαβ (ή μήπως γαβ) στόρυ του Πρωκτεντέρη, αυτόν που ενώ το έπαιζε σοβαρός δημοσιογράφος, πετούσε μπουκάλια στο γήπεδο σαν δημόσιος κάφρος.

Να ερωτηθεί γιατί ενώ καμωνόταν τον δημοσιογράφο, δεν έδειχνε την αλήθεια, ακόμα κι αν την έπαιζαν τα συστημικά μέσα άλλων δυτικών χωρών; Να δείχνει για αυξημένη θνητότητα η Bild και η Daily Mail (δυο ξώβυζες φυλλάδες ευρύτατης κυκλοφορίας) και η FakeNews του Χατζηνικωλή να απαξιεί για να μην στενοχωρήσει τον Κούλη (ή τον Αλεξούλη προτύτερα).

Να παραχωρούμε εθνικό έδαφος και σύμβολα και ιστορία κι αυτός να τυρβάζει περί άλλων “Μάρθε, Μάρθε, περί πολλών μεριμνάς και τυρβάζεις αλλά περί της αγαθής μερίδος γιοκ”.

Να αφοπλίζονται τα νησιά, εποικιζόμενα από μουσουλμανικές ορδές κι αυτός να αποθεώνει τα οθωμανικά (γιατί άραγε, παίζει κάτι άλλο;).

Να σε ρωτάμε συνεχώς ΘΥΜΑΣΑΙ; ΘΥΜΑΣΑΙ; ΘΥΜΑΣΑΙ; που δεν έκανες τη δουλειά σου, δημοσιογραφίσκε;

https://www.brighteon.com/68f33aa4-80b3-4ef4-be5b-296656056e29

Το κατηγορητήριο θα είναι άπειρο αλλά η δίκη στο προδοτοδικαστήριο όλων των ΧατζηνιΚούληδων και του ΑλεξόΚουλου θα είναι τάχιστο. Ευτυχώς δε που δεν κάηκε προχθές γιατί έχω οραματιστεί σκηνή στο προδοτοδικαστήριο, με την χ@ζούρα που θα πάθουν όταν καταλάβουν ότι τελείωσαν, έσβησαν. Πως θα αντέξουμε τη βρώμα; Μα θα είναι πολύ ηπιότερη της βρώμας που βιώνουμε από δαύτους τους ξεπουλημένους στη νέα τάξη των Zwan και pSoros.

Αυτό που έρχεται θα τους εκμέσει βίαια.

Είναι προδότες της Ελλάδας και της ανθρωπότητας.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συλληπητήριά μου για την εκλιπούσα αγωνίστρια vasoula2908 (www.triklopodia.gr/αντίο-βασουλα-θα-ξαναβρεθούμε-μέσα-στ/ ). Δεν την ήξερα αλλά πάντοτε έπεφτα σε video της όλα αυτά τα χρόνια κι αναρωτιόμουν ποιά να είναι αυτή η αγωνιστική ψυχή. Καλό Παράδεισο Ελληνίδα αγωνίστρια!

Παρακολούθα από ψηλά, να δεις που δεν θα πάει χαμένος ο αγώνας σου.

Οι πραγματικοί Έλληνες με τον θάνατο δικαιώνονται ενώ τα ψοφόσκυλα σαν τους δημοσιοκάφρους και τους ηγετίσκους χ@ζονται στην θέα του θανάτου.

Με την ευκαιρία να ευχηθώ σήμερα 14 Ιουλίου καλά τελειώματα στους φραντσέζους. Μάλλον η τελευταία τους επέτειος σήμερα. Οι άνω των διακοσίων Ελληνικών ψυχών, που έσφαξαν επί τουρκοκρατίας στη Μήλο για να κλέψουν το περίφημο άγαλμα, τους εύχονται ΚΑΛΑ ΚΑΖΑΝΙΑ.

BAS_4

ΥΓ – Δείτε πως θα χάψουμε το ψευτορωμέηκο, που “μας σκότισε τον έρωτα” >

https://www.brighteon.com/0ee795b4-4133-416f-be95-3e8a85616c15

και σε μια επανάληψη, πως θα πέσει το γυφτογκούβερνο του ψευτορωμέηκου >

https://www.brighteon.com/f47b2053-36ab-416c-b973-5184b26bfb05

triklopodia

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad