Type Here to Get Search Results !

Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΕΛΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Ελληνίδες Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί.

         Από την στιγμή που ο παρανοϊκά φιλόδοξος και αλαζόνας Ερντογάν, αποφάσισε να στραφεί κατά του TΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μετατρέποντας σε Ισλαμικό Τζαμί, τον ΝΑΟ ΣΥΜΒΟΛΟ της αγίας ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ στην Κων/πολη, πάτησε αυτόματα και το κουμπί για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση που οδηγεί στην κατάρρευση της ηγεμονίας του, αλλά και κατ’ επέκταση στην διάλυση και τον αφανισμό του Τουρκικού κράτους.

Διότι ο Ερντογάν – και το γνωρίζουν όλοι οι γνώστες της σημερινής Τουρκικής πραγματικότητας  –  δόμησε με τέτοιο τρόπο το Τουρκικό κράτος μέσα σε 23 χρόνια, ώστε όλες οι Πολιτικές, Στρατιωτικές, Δικαστικές και Κοινωνικές δομές της Τουρκίας, να είναι γαντζωμένες ΕΠΑΝΩ του.

Από την στιγμή λοιπόν που θα γκρεμιστεί η φασιστική ηγεμονία του, τότε γκρεμίζεται μαζί του και η Τουρκία.

Δεν υπάρχει φυσικά σήμερα Δημοκρατία στην Τουρκία και οι εκλογές είναι το  παραμύθι για τους ηλίθιους πολίτες.

Είναι η σκηνοθετημένη εικόνα που πρέπει να δείξει προς την Ε.Ε. και τον έξω κόσμο,

αλλά και το άλλοθι της διακυβέρνησης Ερντογάν, που θα κόψει και θα ράψει τα αποτελέσματα όπως θέλει, αφού όλες τις δομές του Τουρκικού κράτους τις ελέγχει ο ίδιος.

Το Κουρδικό κόμμα που θα μπορούσε να του δημιουργήσει προβλήματα, το έχει βγάλει εκτός νόμου και δεν συμμετέχει. Όλοι οι υπόλοιποι της …. «αντιπολίτευσης» είναι δικοί του, απλά πρέπει να δείχνουν …. «διαφορετικοί»..

Σε όλα τα καθεστώτα που το παίζουν «Δημοκρατία» και κάνουν εκλογές, δεν μπορεί ο λαός να ψηφίσει κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα στο καθεστώς.

Και στην Ελλάδα το ίδιο συμβαίνει και η μόνη διαφορά με την Τουρκία είναι ως προς την σκηνοθετημένη εικόνα της «Δημοκρατίας» που παρουσιάζουν στον κάθε λαό, βάση της παράδοσης της κουλτούρας και του γενικότερου πολιτικο-μορφωτικο-οικονομικού επιπέδου.

Η κατάρρευσή λοιπόν αυτού του παρανοϊκού αλαζόνα που τα έβαλε με τον Παντοδύναμο ΘΕΟ των Ελλήνων, έρχεται με γοργούς ρυθμούς και έτσι όπως έφτιαξε και το καθεστωτικό σύστημα γύρω του, μόλις  πέσει αυτός, μαζί του χάνεται και η Τουρκία.

Το μέγεθος της καταστροφής που τον γκρεμίζει είναι ασύλληπτο για τον ανθρώπινο νου.


“Χοντρικά” να πούμε πως μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, περίπου 12 πόλεις  του μεγέθους της Θεσσαλονίκης έγιναν ερείπια και ότι έχει μείνει όρθιο είναι ετοιμόρροπο και δεν προορίζεται για κατοικία αλλά για κατεδάφιση.


Οι νεκροί μαζί με τους αγνοούμενους που βρίσκονται κάτω από τα ερείπια και δεν θα βρεθούν ποτέ,

όταν το επίσημο καθεστώς του Ερντογάν λέει πως είναι περί τις 250.000 είναι τουλάχιστον διπλάσιοι.

Ολόκληρες πόλεις δεν πλησιάζονται πια γιατί μυρίζουν θάνατο.


Οι εκατοντάδες χιλιάδες των τραυματιών έχουν γκρεμίσει τις υποδομές όλων των Νοσοκομείων της Τουρκίας και οι άστεγοι, δεν είναι μόνο δύο εκατομμύρια που λένε, αλλά πάνω από πέντε.

Τα 2 εκ. είναι μόνο σε μία πόλη.

Η Θεία Δικαιοσύνη πληρώνει τον Ερτογάν με το ίδιο νόμισμα, γιατί όσοι θυμούνται,

ο Ερντογάν ανέβηκε στην εξουσία εκμεταλλευόμενος τον άλλο καταστροφικό σεισμό στην Κων/πολη το 1999,

που η λαϊκή οργή,  για τις σχέσεις διαφθοράς εργολάβων-Κυβέρνησης,  γκρέμισε την Κυβέρνηση του Ετσεβίτ.

Τα ίδια έγιναν και τώρα. Οι εργολάβοι στήριζαν και χρηματοδοτούσαν τον Ερντογάν για να χτίζει τα παλάτια του και ο Ερντογάν ψήφιζε νόμους για να δίνει ασυλία στους εργολάβους για «τυχόν» κακοτεχνίες.

Και έφθασαν σε σημείο οι εγκληματίες να χτίζουν πολυκατοικίες 12 ορόφων χωρίς θεμέλια, επάνω σε μία ίσια πλατφόρμα ποταμόπλοιου. Και όλες αυτές του ίδιου εργολάβου ξεκόλλησαν από το έδαφος και έπεσαν στο πλάι.


Η καταιγίδα λοιπόν για τον Ερντογάν είναι μπροστά και έρχεται και όπως τα έκανε θα τα λουστεί.  Και όσοι τον στήριξαν σ’ αυτό το καθεστωτικό τέρας που έφτιαξε στην Τουρκία,

θα δούν μαζί με το τέλος του Ερντογάν ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Αυτοί βέβαια όπου «έστρωσαν θα κοιμηθούν» και εμάς σε πολιτικό επίπεδο μας αφήνει αδιάφορους.

Αλλά δεν αφήνει αδιάφορους τους Σιωνιστές και τους υποκριτές «φίλους» μας, π.χ. Γερμανούς, Ε.Ε., Αμερικανούς, Ισραηλίτες που όλοι τους υπακούν στην “Νέα Τάξη” και δουλεύουν γι’ αυτήν.

Διότι επάνω στην Τουρκία του Ερντογάν είχαν επενδύσει πάρα πολλά,

γι’ αυτό και στα λόγια τον «κατηγορούσαν» για τα «μάτια του κόσμου»,

αλλά στην πράξη τον στήριζαν και έκαναν τα «στραβά μάτια» στις επιθέσεις του κατά της Συρίας κατά του Ιράκ και κατά των Κούρδων.

Διότι τα γεωπολιτικά «σχέδια επί χάρτου» των «μεγάλων δυνάμεων», που έκοβαν και έραβαν την περιοχή μας χαράζοντας «νέα σύνορα»,

είχαν την Τουρκία και την χρησιμοποιούσαν ως το βασικό πολεμικό όχημα,

που με τις πολεμικές επεμβάσεις της στα γύρω κράτη, θα διαμόρφωνε και τα «νέα σύνορα».

Άλλωστε και η ΑΝΕΚΤΗ απ’ όλους Τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο, αποσκοπούσε στο να δημιουργήσει τα λεγόμενα «τετελεσμένα» κατά την διεθνή διπλωματία και να δώσει μακροπρόθεσμα στην Τουρκία

και τμήματα της ελληνικής επικράτειας. (μισό Αιγαίο με νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Καστελόριζο)

Και τώρα τι γίνεται για τους Σιωνιστές και τις «μεγάλες δυνάμεις»

που εντελώς ξαφνικά η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ αφού ο ίδιος ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ την έχει δέσει στο “ζωνάρι” του και μαζί με τα δικά του “κόλλυβα” θα πούμε και για την Τουρκία: “Ο Θεός να την συγχωρέσει”;

Αυτό το ερώτημα τώρα τρελαίνει και τους ίδιους.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad