Παρ, Ιουλ 12, 2024

«Είναι δολοφονικό και βάναυσο»: Αυτό θα συμβεί τα επόμενα 3 χρόνια, vid

«Είναι δολοφονικό και βάναυσο»: Αυτό θα συμβεί τα επόμενα 3 χρόνια, vid

Μεγάλος χαμός έχει προκληθεί στις υπερχρεωμένες ΗΠΑ, η Γερουσία των οποίων, μόλις την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε να σταλούν ακόμα 60 δισ. δολάρια στο καταστραμένο κράτος που λέγεται Ουκρανία.

Οι εναπομείναντες λογικές φωνές στις ΗΠΑ προειδοποιούν για τον κίνδυνο περαιτέρω ανάμειξης σε έναν επί της ουσίας χαμένο πόλεμο.

Επί δύο χρόνια, ό,τι έχουν στείλει σε εξοπλισμό οι δυτικές χώρες έχει καταστραφεί από τα ρωσικά στρατεύματα και ουσιαστικά το ό,τι έχει μείνει από τις δομές του ουκρανικού κράτους συντηρούνται από λεφτά που δίνουν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι φορολογούμενοι.

Ο Τάκερ Κάρλσον, λίγα 24ωρα αφότου πήρε συνέντευξη από τον Πούτιν και όντας στο Ντουμπάι ως προσκεκλημένος της «Συνόδου Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης», εξήγησε τα αυτονόητα:

«Περαιτέρω υποστήριξη από τη Δύση στον ουκρανικό στρατό συνεπάγεται μόνο περισσότερους νεκρούς Ουκρανούς και μία περαιτέρω υποβαθμισμένη δυτική οικονομία στις ΗΠΑ και τη Γερμανία ειδικότερα.

Είναι τρελό, βάναυσο και υποκινεί στη δολοφονία μίας ολόκληρης γενιάς Ουκρανών. Αυτό είναι αρκετά προφανές. Κι όμως, η Γερουσία των ΗΠΑ, που βρίσκεται μόλις μερικά χρόνια πριν από την πραγματικότητα, αποφάσισε να στείλει κι άλλα 60

δισ. δολάρια στην ουκρανική κυβέρνηση, η οποία είναι διεφθαρμένη και απολυταρχική.

Ακύρωσαν τις εκλογές, απαγόρευσαν ένα ολόκληρο χριστιανικό θρήσκευμα και μετά σκότωσαν έναν Αμερικανό δημοσιογράφο επειδή ανέφερε κάποια από αυτά».

Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι αυτό που αποκάλυψε ο καλεσμένος του Τάκερ, ένα μέλος της Γερουσίας των ΗΠΑ που εκπροσωπεί το Οχάιο.

Σημείωσε πως με το νέο πακέτο, οι ΗΠΑ δεν χρηματοδοτούν τον πόλεμο στην Ουκρανία μόνο για φέτος, αλλά και για τα έτη 2025 και 2026:

Freepik photo

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white